x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 40665931
i søgefeltet og klik søg

Kontorfællesskab i Odder

Fra kr.
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Har du grebet muligheden for at udleve din drøm om at starte din egen virksomhed? Eller har du allerede virksomheden, men sidder klemt hjemme i stuen?

Med kontor i RANDERS bygningen, kan du flytte din virksomhed ind i et splinternyt kontorfællesskab i skarpe, moderne omgivelse i Odder.

Har du et møde, som trækker ud, kan din næste gæst nyde vores lækre opholds- og venteområder.

Uanset transportmiddel, er der busstoppested på den ene side, Letbanen på den anden og en parkeringsplads midt i mellem.


Find din plads i smørhullet mellem Skanderborg, Horsens og Aarhus ? Her får du storbyfordelene, men til oplandspriser.

Uanset om du er solist i virksomheden eller I er en duo, trio eller kvartet, så får I et kontorfællesskab med masse af liv, sparring og ikke mindst, nye netværksforbindelser hos RANDERS.

Priseksempel:

Kontor på 21 m2 (netto) Leje 2.200,- pr. mdr. + forbrug og fællesudgifter 1.540,- pr. mdr. Benyttelse af fællesarealer og faciliteter er naturligvis inkl. i lejeprisen.

Oversigt over lejemålet og flere priser kan du få via "Få tilsendt information"- knappen. I er også meget velkomne til at kontakte os og aftale en uforpligtende fremvisning af lokalerne.

Kontorfællesskabet byder p.t. på 14 kontorer, med wifi og adgang til kopi/print faciliteter, 2 mødelokaler samt et foredragsrum.


Herudover er der opholds- og venteområder, samt fælleskøkken og kantine.


I kælderen er der mulighed for at leje eget opbevaringsrum eller leje plads i fælles-arkivet.
Flere detaljer:
Type Kontor Areal (m²) 48 m²

Se også disse lignende annoncer