x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 40631900
i søgefeltet og klik søg

Velbeliggende lejemål centralt i Valby's erhvervsområde

Fra kr. 110275
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Lejemål beliggende blot 300 m. fra Ny Ellebjerg S-station, i en velfungerende erhvervsejendom på ialt 8.144 m², som primært er udlagt til kontorbrug. Ejendommen er oprindeligt opført i 1914, og er løbende blevet om-/tilbygget.

Hovedopgangen til lejemålet foregår via præsentabelt indgangsparti/hovedtrappe med elevator.

Lejemålet er i 2 plan, beliggende på 1. og 2.sal, på ialt 1.203 m² og indvendig forbundet af et flot trappeparti. Det er muligt at opdele lejemålet etagevis.

1.sal på 547 m² er indrettet med indgangsrum, 4 kontorer i mellem størrelse, 3 lidt større kontorer, 2 storrums/dobbeltkontorer, the-køkken, 2 toiletsektioner, 2 mindre arkivrum samt anvendelige gangarealer.

2.sal på 656 m² er fordelt med hall/reception, 6 kontorer i forskellige størrelser, stort møderum, 2 toiletsektioner, garderobe, serverrum, the-køkken og 4 forskellige møderum. Endvidere arkivrum, depotrum og anvendelige gangarealer.

Lokalerne har masser af lysindfald på begge etager og indrettet med glaspartier i mange af rummene og gangarealerne, som øger lysindfaldet og åbenheden yderligere.

Lejemålet er særdeles anvendeligt til administration, salg, showroom m.v. og indrettes gerne efter nærmere aftale.

På pladsen foran ejendommen er der pt. udlagt ca. 70 parkeringspladser. Endvidere findes der offentlige parkeringspladser på Trekronergade.

Der er kort afstand til motorvejsnettet ca. 750 m. til Ring 2 og 2,75 km. til E47.Lejemålets energimærke er angivet til: B
Flere detaljer:
Type Kontor Areal (m²) 1203 m²