x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 40631877
i søgefeltet og klik søg

Lækkert kontor i meget høj kvalitet!

Fra kr. 45494
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Charmerende og klassisk ejendom med elevator beliggende lige overfor HelligaandskirkenTil overtagelse 1.9.2018 eller efter aftale udlejes meget nydeligt og højloftet kontor midt på Strøget - lige overfor Helligaandskirken.Søger jeres virksomhed et kontor i høj standard der samtidigt har et kreativt islæt og som er indrettet med en god kombination af storrum og flere mindre kontorer - så er her muligheden.Lejemålet fremstår særdeles lyst og indbydende og er indrettet med storrumskontor som evt. kan udvides og endvidere flere 1-2 mandskontorer med franske altaner, 2 toiletter samt stort flot spisekøkken. Enkelte vægge kan fjernes efter nærmere aftale, men bemærk at ejendommen er fredet. Lejemålet byder ligeledes på mange charmerende detaljer såsom radiatorskjulere, fyldningsdøre, samt små palævinduer. Der er adgang til lejemålet via præsentabel og herskabelig opgang med elevator. 


Ejendommen er yderst vedligeholdt og rummer 3 hyggelige og charmerende gårdmiljøer i kolonnaden, der forbinder Amagertorv og Læderstræde. 


Med denne centrale beliggenhed er der kun få minutters gang til henholdsvis Nørreport Station, Kongens Nytorv og Rådhuspladsen.Lejemålet er overalt kablet for IT/ telefoni.Lejemålet vil ved overtagelse være nyistandsat jf. fotos som primært er reference fotos fra 3. sals lejemålet. Udlejer agter at istandsætte i samme stil. 
Flere detaljer:
Type Kontor Areal (m²) 344 m²