For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917729
i søgefeltet og klik søg

Dette projekt er beliggende i et privat community – en fremragende beliggenhed i Mijas med panoramaudsigt over hav og bjerge

Kr. 3.997.627,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Dette projekt er beliggende i et privat community – en fremragende beliggenhed i Mijas med panoramaudsigt over hav og bjerge.

Nær det kommercielle område ”El Higueron” og mindre end 15 minutter kørsel til Malaga International Airport, er et perfekt sted at eje en luksus moderne boutique villa.

Denne nye 26 villa udvikling er beliggende på forskellige grundarealer fra 500 – 900 kvm med forskellige designs inden for moderne og åbne rum moderne. Villaer fra 264 – 393 kvm afhængigt af model og grund.

Projektet er designet til at kombinere et slankt arkitektonisk design med en fredelig naturindstilling omgivet af fyrretræer og det smukke bjerg Mijas.

Et af de mest bemærkelsesværdige designelementer i villaerne er brugen af store vinduer for at maksimere lys og rum. I den åbne planløsning er vinduerne i fuld højde, fra gulv til loft.
Der er et udvalg af storslåede villaer, der tilbyder et moderne design ved hjælp af miljøvenlige bæredygtige materialer af høj kvalitet. Denne kombination af design og teknologi giver mulighed for at opbygge stilfulde villaer med høj energieffektivitet. Designet og bygget af ”Strata” vores interne arkitekt team, har vi forskellige modeller, der kan tilpasses til hver enkelt køber.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BVH-001

Bolig : 153 m2
Grund : 552 m2