For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917726
i søgefeltet og klik søg

Designet er moderne og friskt

Kr. 3.699.185,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Designet er moderne og friskt. De vandrette linjer, parallelt med havet, skaber en symmetrisk form, mens de lodrette linjer bryder det symmetriske og giver bevægelse til villaen.
Beliggende på 2 etager, vil denne rummelige villa blive bygget ved hjælp af kun de fineste materialer hele vejen igennem.
Loftet på første sal dækker delvist terrassen som deles af alle værelser, hvilket gør det let at komme ind bekvemt i henhold til tidspunktet for dagen og sæsonen.
Villaen er designet med de nyeste teknikker til at have en økologisk og lav vedligeholdelsesbygning og for at maksimere sammensmeltningen af indendørs og udendørs, der er så vigtig for tropisk levevis.
Det åbne plandesign fokuserer på forholdet mellem udvendigt og indvendigt, hvilket giver anledning til et unik harmonisk rum.
Det store soveværelse har walk-in closet og nyder glæde af et luksuriøst eget badeværelse. Hvert enkelt element, der starter fra arkitekturen, der giver form til bygningen til det mindste design detaljer, forfølger den samme filosofi og bruger det samme sprog.
Alle de kvaliteter, vi bruger i vores huse, er høj standard.

Det indre af huset er designet til at være flydende og kontinuerligt. Designet med forskellige fællesområder til dag- og eftermiddags lys i henhold til solen.
Vores interne interiørdesignere vil samarbejde med dig for at finde de bedste valg i møbler og detaljer.
Disse villaer ligger strategisk i Costa del Sol tæt på forskellige havne: Duquesa, Estepona og Puerto Banus. Du finder alle former for tjenester og faciliteter såsom restauranter, internationale skoler, polo og golf inden for få minutter.
Disse villaer er lavet til at leve komfortabelt, med fantastisk udsigt over Middelhavet og gå afstand til stranden.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-OTE001

Bolig : 172 m2
Grund : 519 m2