For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917718
i søgefeltet og klik søg

En ny middelhavsstil kompleks med et fantastisk naturligt golfområde

Kr. 3.206.003,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
En ny middelhavsstil kompleks med et fantastisk naturligt golfområde, klar til at flytte ind.
Disse boliger befinder sig i det eftertragtede område af La Resina Golf & Country Club, Estepona, en attraktiv beliggenhed af luksusvillaer og fantastiske havudsigtsejendomme, kun 1,3 km til stranden.

Den pulserende by Estepona ligger kun 5 minutter væk, samt Marbella og Puerto Banus inden for kort tid, med sin kosmopolitiske atmosfære. En række internationale golfbaner og lokale faciliteter er placeret 4 minutters kørsel herfra, samt indkøbsområder, strandklubber og fine restauranter.

Projektet nyder godt af en privilegeret top-of-the-hill beliggenhed, med en bekvem syd-sydvendt orientering, for at nyde det privilegerede spanske vejr og den fantastiske hav- og golfudsigt fra næsten alle lejligheder. Det imponerende projekt har en stor fælles swimmingpool med omklædnings område, frodige tropiske haver, der krydses af charmerende veje og 24 timers sikkerhed med videoovervågning.

Indvendigt benytter lejlighederne sig af fuldt udstyrede køkkener med Siemens & Bosch apparater, indbyggede skabe, aircondition, ny moderne badeværelser, termoruder, forstærket sikkerhedsdør, porcelænsfliser i gulve, adgangstelefon, pengeskab i soveværelset og store terrasser.

Derudover tilbyder penthousene og rækkehusene jacuzzi på terrassen for at slappe af mens du nyder den fantastiske havudsigt!

Et opbevaringsrum og sikker underjordisk parkeringsplads er inkluderet i hver lejlighed.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-DIS002

Bolig : 240 m2