For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917711
i søgefeltet og klik søg

Et nybyg bestående af kun 61 moderne 1

Kr. 3.280.691,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Et nybyg bestående af kun 61 moderne 1, 2 og 3-værelses lejligheder med rummelige indre boligarealer og store generøse terrasser, hvor du kan spise al fresco med udsigt over Middelhavet.
Du vil elske den sømløse overgang fra indendørs til udendørs, både fra fællesområder og fra de store soveværelser. Din terrasse bliver en udvidelse af dit hjem. Om dagen kan du slappe af i solskinnet med udsigt til Afrika og om natten kan du spise under stjernerne med lavt humørbelysning.

Inde i din rummelige nye lejlighed finder du, at alt er blevet skabt for at give dig en følelse af kvalitet. Smarte designløsninger tilbyder en lækker åben planløsning med spisestue med moderne køkken med top mærkevarer.

Du vil føle dig som om du svømmer i himlen takket være de utrolige udsigter fra infinity poolen. Du vil drage fordel af det velvære, der kommer fra at tage vare på dit helbred, hvilket tilbydes i det fantastiske fitnesscenter, sauna, tyrkiske bad og opvarmede indendørs pool.

For dage med salig afslapning er der chill-out dæk med en splash pool, lounge bar og balinesiske senge. Det ideelle sted at flygte fra det hele og læne dig tilbage i dit eget rum.

Det smukke middelhav, haver og grønne områder vil bidrage til din følelse af fred, men når det er tid til en forandring, er der de sociale faciliteter i Gastrobar og de sunkne Firepits, hvor du kan nyde et glas vin med venner eller familie.

Der er mange timers sjov at få brugt på at få forbedret dit spil på golfsimulatoren, sådan at når du træder ud på de lokale golfbaner, vil du være en reel pro.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-DRE001

Bolig : 1 m2