For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917708
i søgefeltet og klik søg

Komplekset består af 93 boliger med 2 til 4 soveværelser med store terrasser

Kr. 2.169.956,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Komplekset består af 93 boliger med 2 til 4 soveværelser med store terrasser, mange af dem med smuk udsigt over havet. De omfatter også parkeringspladser og opbevaring.
har en privilegeret beliggenhed, der giver dig mulighed for at nyde alle de charmerende ting i La Cala de Mijas til fods. Du kan gå langs stranden, til chiringuitos, supermarkeder, banker, golfbaner, restauranter osv. …
Komplekset ligger på hovedvejen i denne by og den mest eksklusive placering for kvaliteten af dets nye bygninger.
Fællesområderne består af store anlagte områder, socialgourmet lounge, fitnesscenter, svømmebassiner, spa og rum til arrangementer og grill.
En af de charmerende faktorer i denne unikke enklave er nærheden til alle former for ydelser, der dækker alle dine behov, og som du komfortabelt kan få adgang til til fods, uden at bruge nogen form for transport.
Værelser “social-lounge”, er steder at holde uformelle møder i et rum dekoreret med de nyeste trends, med imponerende fuldt udstyrede køkkener.
Pools, er tænkt og designet til familiefornøjelse, omgivet af store haver, har på samme overfladeareal Jacuzzi for børn og voksne.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-AZU004

Bolig : 98 m2