For hurtig søgning indtast
annonce id: 43917700
i søgefeltet og klik søg

Et eksklusivt privat projekt beliggende i Benalmádena

Kr. 1.778.407,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Et eksklusivt privat projekt beliggende i Benalmádena. Den privilegerede beliggenhed i Montealto betyder, at alle projektets hjem har en fantastisk udsigt, fra denne opløftede placering.
Takket være landskabet er bygningerne skabt med det formål at udnytte dette maximalt. Swimmingpoolen, solterrassen og vandreruten vender ud mod havet for at give maksimal udnyttelse af det naturlige lys fra solen.
For at fremme bæredygtighed og landskabsintegration tilbyder det også en genfortolkning af den klassiske æstetik i middelhavsarkitekturen. Hvide bygninger omgivet af haver, med pergolaer og markiser kombineret med solenergi teknologi.
Et lyst habitat, unikke rum og en uovertruffen beliggenhed; et par skridt væk fra Benalmádena golfbane og med alle tjenester på Costa del Sol.
Unikke og betagende boliger:

Boligerne, ligesom resten af boligområdet, drager fordel af kompleksets beliggenhed. Beboere kan altså glæde sig over privatlivets fred, der tilbydes af designet og beliggenheden. Komplekset praler ligefrem af bjergkæden i Benalmádena og Middelhavet.
Hver af de 106 boliger har 2 eller 3 soveværelser, opbevaringsrum og garage med 2 parkeringspladser inkluderet. Deres optimerede indretning giver masser af veludformede rum. Dette gælder også for de 5 tre-værelses rækkehuse og de 29 treværelseslejligheder med to soveværelser og solterrasse.
Funktionaliteten af designet og de valgte materialer giver et optimalt niveau af komfort, mens de åbne planområder, terrasser og solterrasser garanterer naturligt indvendigt lys hele året rundt. Alle detaljer er blevet betragtet for at skabe en måde at leve på, som kombinerer det grundlæggende i traditionel arkitektur med de mest avancerede byggeteknikker.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-KRO003

Bolig : 95 m2