For hurtig søgning indtast
annonce id: 43552248
i søgefeltet og klik søg

Moderne lejlighed på 90m2 beliggende i Clot-kvarteret

Kr. 2.912.442,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Moderne lejlighed på 90m2 beliggende i Clot-kvarteret, et minut fra metrostationen Clot (L1-rød linje) og tre minutter fra den smukke Rogent-gade. Bygningen er i meget god stand, og der er elevator.

Lejlighedens rum og værelser ligger langs en korridor, der opdeler den i opholdsstuen med stue-køkken (udstyret med køleskab, opvaskemaskine, keramisk kogeplade og ovn) og resten af værelserne og badeværelserne. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede garderobeskabe: det ene er en suite på 12,5m2 med et komplet badeværelse og det andet er på 9m2. Derudover er der et andet badeværelse, også komplet.

I ejendommen, finder du et lille rum/værelse med plads til vaskemaskine. Du får aircondition i stuen og begge værelser har aircondition.

Nogle af vinduerne er nye aluminiums vinduer med dobbeltglas, mens andre er blevet bevaret og restaureret det originale træ. I spisestue og soveværelser er gulvet lagt i parket, lavet af naturlig eg og på badeværelserne, finder du smukke sekskantede porcelænsfliser.

Al installationen, både elektrisk og vand, er nyt og den nye vandvarmer kører på el. Lejligheden leveres fuldt møbleret og med hårde hvidevarer.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID005

Bolig : 90 m2