For hurtig søgning indtast
annonce id: 43419248
i søgefeltet og klik søg

To 65m2 lejligheder i Raval

Kr. 2.225.404,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
To 65m2 lejligheder i Raval, to minutter fra Paral·lel metrostation. Begge soveværelser er placeret, så morgensolen lyser rummet op og i stue / spisestue har du eftermiddagssolen, det betyder at lejligheden er dejlig lys hele dagen. De to lejligheder er nøjagtigt ens, den ene er placeret på tredje sal og den anden på fjerde sal.

Der er to soveværelser med dobbeltsenge, det ene værelse har en balkon og det andet har et dejligt stort vindue ud til Sant Bertran gaden, begge med åbne skabe og kommoder. Der er også et stort badeværelse med plads og forud-installation til vaskemaskinen.Køkkenet er placeret i det centrale rum, der forbinder soveværelser og stuen, med store vinduer til en dejlig og åben gårdhave.

Køkkenet er udstyret med integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine, ovn, komfur og emhætte. Desuden er der installeret aircondition med kold og varm luft til hver af værelserne såvel som stuen.

Der er højt til loftet, i nogle områder med træbjælkerne fra den originale konstruktion. Vinduerne er lavet af nyt træ med dobbeltruder og med respekt for den originale stil. På gulvet er der lagt parket parketgulve og klinker med geometriske former og farver.

Alle installationer som f.eks. vand og elektricitet er nye. Lejligheden er leveret fuldt udstyret og møbleret, så du kan tage den i brug med det samme.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID008

Bolig : 65 m2