For hurtig søgning indtast
annonce id: 43419247
i søgefeltet og klik søg

Flot renoveret lejlighed beliggende i en gammel bygning i hjertet af Raval

Kr. 1.979.047,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Flot renoveret lejlighed beliggende i en gammel bygning i hjertet af Raval, to minutter fra Rambla del Raval, i byens historiske centrum.

Det er en unik hjørne lejlighed med tre balkoner, store trævinduer, der giver en masse naturligt lys, høje lofter med flotte træbjælker.De originale mosaikfliser er bevaret og rengjort såvel som poleret, mens der også er lagt parketgulve i andre dele af hjemmet. Renoveringen er gennemført med respekt for de oprindelige elementer.

Både vand og elektricitet er udskiftet. Der er aircondition med varm og kold luft. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, ovn og keramisk kogeplade.

Nå du kommer ind i lejligheden, går du gennem en korridor tilgår, et åbent køkkenalrum og det største soveværelse med dobbeltseng og egen balkon. Det andet dobbeltværelse er lavet i sammenhæng med stuen gennem en stor skydedør, hvilket giver fleksibilitet i fordelingen af det nuværende rum. Lejligheden har et komplet badeværelse der er fuldt møbleret

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID009

Bolig : 58 m2