For hurtig søgning indtast
annonce id: 42453134
i søgefeltet og klik søg

Dette golfprojekt består af 56 byhuse med banebrydende design

Kr. 2.017.413,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Dette golfprojekt består af 56 byhuse med banebrydende design.
Et moderne projekt med brede åbne rum og uafbrudt udsigt over haverne og golfbanen.

Disse boliger indeholder masser af naturligt lys med deres sydlige orientering og store gulv-til-loft vinduer for at bringe terrasserne og haverne ind i selve hjemmet. Placeringen er i den bedste del af Costa del Sol, kun få minutter fra Malaga Lufthavn og alle de indkøbs- og fritidsfaciliteter, du behøver for at nyde Middelhavet.
Boligkomplekset er støbt i det skrå landskab for at få mest muligt ud af de forskellige højder og dets syd- og sydvestlige orientering, så alle boliger nyder udsigt over de fantastiske haver eller golfbanen ved siden af. De kommunale områder og passager, med landskabsdesign, er blevet omhyggeligt opstillet for at opnå maksimal uafhængighed for boligerne. En voksenpool og en børnepool ligger i centrum og er omgivet af en kunstig stenstrand og stor græsplæne, som begge er perfekte til solbadning.

Komplekset er helt lukket og sikkert med sikkerhedsanordninger ved indgangene. Alle boliger har en privat parkeringsplads. For at opnå et rummeligt ophold og en afslappet livsstil, er boligerne designet med åbent konceptet gulv. Køkkenet strømmer ind i stuen, som igen åbner ud mod terrassen og haven gennem store glasvægge som om de alle var ét enkelt rum. Materialernes kvalitet og moderne indretning kombineret med detaljerne i byggeriet gør Lar Infinity til et sted, hvor du kan nyde en unik og nem livsstil.

Priser fra: €270.000 - €480.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-PII019

Bolig : 85 m2