Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Oplev den perfekte kombination af udsigt og ro – inden for kort afstand til de livlige kystdestinationer Elviria

Kr. 1.568.562,-


Ejendom - Udland

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ejendomme / Ejendom - Udland"

Opret favoritsøgning

Salg af ejendom i udlandet: På GulogGratis.dk sælges huse og lejligheder i Spanien og Italien


Find en billig ferie lejlighed til leje på GulogGratis.dk: Her er også sommerhuse i udlandet til salg

Drømmer du om at købe hus i Italien, Spanien, Tyrkiet eller Sverige? På GulogGratis.dk kommer du nærmere drømmen – her kan du nemlig klikke dig rundt blandt fristende salgsannoncer med boliger i udlandet. Uanset om du ønsker dig en 2-plans ejendom i naturskønne omgivelser i Italien, en villa med pool i Spanien, et hus med havudsigt i Tyrkiet eller en idyllisk ødegård i Sverige, kan du finde et godt bud på din drømmebolig på GulogGratis.dk. Her er naturligvis også danske kolonihavehuse og sommerhuse til salg, ligesom du kan finde annoncer med lejligheder og huse til leje på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Læs mere
Køb hus i udlandet via GulogGratis.dk: Find billige huse i Italien, Spanien og Tyrkiet online

På GulogGratis.dk kommer du nærmere drømmen om en bolig i udlandet. Her er nemlig salg af lejligheder og huse i Sverige, Spanien, Tyrkiet, Italien og andre spændende steder. Er din drøm en svensk gård med tilhørende hestestald, en luksuriøs spansk villa med egen pool, et tyrkisk hus med solterrasse og udsigt til havet eller en 2-plans bolig midt i et af Italiens mest naturskønne områder? Så skynd dig ind på GulogGratis.dk og find din drømmebolig nu!

Ejendomme i udlandet kan købes på GulogGratis.dk: Her er spanske og italienske huse til salg

Realiseringen af drømmen om en bolig i udlandet starter på GulogGratis.dk, hvor du finder annoncer med lækre ferielejligheder og skønne huse i solvarme Tyrkiet, Spanien og Italien. Klik dig rundt blandt annoncerne med villaer, huse og gårde i udlandet og giv et bud på din udenlandske drømmebolig allerede i dag.
Læs mindre