For hurtig søgning indtast
annonce id: 42445257
i søgefeltet og klik søg

”Cortijo del Golf” er en ejendomsudvikling

Kr. 2.090.984,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
”Cortijo del Golf” er en ejendomsudvikling, beliggende i det velkendte og prestigefyldte område El Campanario, i Estepona Kommune og ved Marbella, kun få minutter fra Guadalmina, San Pedro de Alcántara, kun 7 km fra Puerto Banús i Marbella. En strategisk beliggenhed, der med hensyn til omgivelserne gør det til et unikt levested, omgivet af golfbaner (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta osv.), 1 km fra de nærmeste strande med den elegante og eksklusive Laguna Beach Club eller kun få minutter fra 5-stjernede hoteller som Kempinsky Hotel og Villa Padierna.
Til fods kan du nyde faciliteterne på din Club El Campanario med dets spektakulære klubhus, 9-hullers golfbane, tennis- og paddle tennisbaner. Hertil finder du ligeledes det nærliggende indkøbscenter Diana, hvor du har alt hvad du behøver, supermarked, apotek, frisør, barer, restauranter osv.

CORTIJO DEL GOLF:
Byggeriet består af 64 lejligheder af moderne og eksklusivt design, opdelt i 8 blokke. Udviklingen har 16 lejligheder med 3 soveværelser, 32 lejligheder med 2 soveværelser, 8 penthouses med 2 soveværelser og 8 duplex penthouses med 3 soveværelser. 3-værelseslejlighederne har et bebygget areal på 113,92 m² med terrasser med et areal på 36,28 m² og haver, der ligger i stueetagen, fra 39,22 m² til 151,83 m².
2-værelseslejlighederne har et gennemsnitligt bebygget areal på 99,63 m² med terrasser med et areal på 37,29 m² og haver, der ligger i stueetagen, fra 35,10 m² til 104,20 m². De 2-værelses penthouses har et konstrueret Areal på 94,82 m² med terrasser på 96,14 m². De 3-værelses penthouses har et konstrueret areal på 142,93 m², med terrasser med et overfladeareal på 146,13 m².
Eksklusivitet, kvalitet og moderne designarkitektur i et naturligt miljø. Alle lejligheder er lyse, med åbent køkken der falder naturligt ind i stuen og fuldt udstyret og møbleret med Siemens Appliances, aircondition, alarminstallation, røgalarm osv.

CORTIJO DEL GOLF tilbyder et fritidsområde med swimmingpools for både voksne og børn og haver forskudt på små terrasser, for at tilpasse så meget som muligt til det naturlige terræn. En af de store attraktioner i Cortijo del Golf er at kunne gå fra din lejlighed til dit klubhus El Campanario Golf & Country Club.
Ejerne af CORTIJO DEL GOLF har, i prisen på lejligheden, inkluderet et familiemedlemsskab på et år i Club el Campanario for 2 voksne og 3 børn under 18 år, hvor man vil kunne nyde alle de fantastiske faciliteter der tilbydes.

Med CORTIJO DEL GOLF tilbyder vi dig mulighed for at løse alle de problemer, der måtte opstå i forbindelse med køb og salg af et feriehus. Gennem FM CONSULTING Hotel Division og med FM RESORT vil vi sørge for, at dit køb i Cortijo del Golf er din bedste investering og samtidig sørge for at du kan slappe af og nyde din ferie og have tillid til ejendomsadministrationen. Dette projekt vil være færdigt inden november 2019 ca.


Priser fra: €280.000 - €725.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCSW-FMC004

Bolig : 97 m2