For hurtig søgning indtast
annonce id: 41963906
i søgefeltet og klik søg

Lejlighed i den eftertragtede udstykning Reserva del Higueron i Benalmádena

Kr. 2.680.940,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Lejlighed i den eftertragtede udstykning Reserva del Higueron i Benalmádena. Moderne luksus med lækkert nyt køkken, to soveværelser og to badeværelser. Den 41 m2 store vestvendte terrasse er en opholdsstue for sig med sol fra middag til solnedgang. Overdækningen er helt perfekt, så der om sommeren er skygge på det meste af terrassen, mens den tillader vinterens lave sol at komme ind. Perfekt klimaanlæg til både køling og varme.

Til lejligheden hører to parkeringspladser i P-kælder samt pulterrum. Fra kælderen kan man tage elevatoren direkte op til hoveddøren. Alt er trinløst og således meget ældre- og handicapvenligt. Lejligheden ligger i høj stueetage ovenpå P-dækket. South Beach består af 4 faser med hver deres private have og pool kun for blokkens beboere.

Reserva del Higueron er en lukket udstykning med vagter og mange fælles faciliteter som fx minitog til stranden, togstationen Carvajal, det nærliggende Hilton Hotel med tennisbaner og fitnesscenter, supermarkedet Carefour og en række restauranter.

Antal værelser : 3
Bolig : 84 m2
Grund : 125 m2
Bygge år : 2015