For hurtig søgning indtast
annonce id: 41963825
i søgefeltet og klik søg

LEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE Velkommen til disse lejligheder og rækkehuse

Kr. 1.486.092,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
LEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE
Velkommen til disse lejligheder og rækkehuse, et nyt kompleks i middelhavsstil omkranset af fantastiske golfbaner, klar til at flytte ind i.
Beliggende i området La Resina Golf & Country Club i Estepona, et attraktivt område med luksusvillaer og boliger med fantastisk havudsigt og med kun 1,3 km til stranden.
Den pulserende by Estepona ligger på blot 10 minutter væk, såvel som den internationale by Marbella og Puerto Banus, med sin kosmopolitiske atmosfære.
En række internationale golfbaner og lokale faciliteter så som indkøbsmuligheder, strandklubber og fine restauranter er bare få minutters kørsel væk.
Komplekset er placeret højt og vendt mod syd/sydvest for at få den fantastiske udsigt. Det har en stor fælles swimmingpool, med omklædningsfaciliteter, frodige tropiske haver på kryds og tværs og 24 timers sikkerhed med videoovervågning.
Lejlighederne har fuldt udstyrede køkkener med Siemens & Bosch hvidevarer, indbyggede skabe, aircondition, monterede badeværelser, termoruder, forstærket sikkerhedsdør, porcelæn fliser i gulve, dørtelefon, sikkerhedsboks i soveværelset og store terrasser.
Derudover har penthouse lejlighederne og rækkehusene jacuzzi på terrassen, hvor man kan slappe af og nyde den fantastiske havudsigt!
Et pulterkammer og en sikker underjordisk parkeringsplads er inkluderet i hver lejlighed.

Bolig : 102 m2
Grund : 125 m2