For hurtig søgning indtast
annonce id: 41963799
i søgefeltet og klik søg

Marina Village danner ramme om forretnings – og forlystelses aktiviteterne og består af syv beboelses bygninger

Kr. 1.209.784,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Marina Village danner ramme om forretnings – og forlystelses aktiviteterne og består af syv beboelses bygninger. Designet ligger tæt på den lokale traditionelle byggestil.

Beliggenheden er kun få meter fra havet og dækker et beboelsesområde med restauranter og en hyggelig farverigt torv. Marina Village ligger med direkte udsigt til den kommende lystbådsmarina og mole. På den østlige side ligger golf driving range og en sø.

Lejligheden er malet i lyse farver og lavet af materialer af høj kvalitet . Der er badeværelse til alle soveværelser. Soveværelser og dagligstue har god plads. Der er forskellige møbel pakker at vælge imellem og kan blive leveret efter den individuelle smag.

Lejligheden indeholder et stort åben dagligstue, 2 store soveværelser, et master soveværelse med ekstra balkon og en suite badeværelse. En gæsteværelse med en suite badeværelse og balkon. Ekstra gæstetoilet og rum til opbevaring. Køkkenet er åbent mod dagligstuen, hvilket giver en godt hyggeligt fællesrum. Fra dagligstue og master soveværelset er der adgang til en meget stor balkon, hvilket gør lejligheden ekstra attraktiv fordi man kan nyde både solen, udsigten og de dejlige sommeraften på bedste måde.

Thracian Resort har udover lejlighederne også en masse andet at tilbyde. Fantastisk golfbane og driving range, en spa, svømning i poolen eller i havet, yoga, vandsport og dejlige kulinariske oplevelser i de forskellige restauranter. Dette er bare nogle af mulighederne som du har for a bruge din dag i Thracian Golf & Spa Resort.

En skøn lejlighed med plads til hele familien.

Kontakt Gateway for yderligere information.

*Fotos er ikke nødvendigvis af denne specifikke villa, men giver et retvisende billede af design og indretning.

Antal værelser : 3
Bolig : 143 m2
Bygge år : 2009