For hurtig søgning indtast
annonce id: 41963793
i søgefeltet og klik søg

Marina Village danner ramme om forretnings – og forlystelses aktiviteterne og består af syv beboelses bygninger

Kr. 1.127.502,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Marina Village danner ramme om forretnings – og forlystelses aktiviteterne og består af syv beboelses bygninger. Designet ligger tæt på den lokale traditionelle byggestil.

Beliggenheden er kun få meter fra havet og dækker et beboelsesområde med restauranter og en hyggelig farverigt torv. Marina Village ligger med direkte udsigt til den kommende lystbådsmarina og mole. På den østlige side ligger golf driving range og en sø.

Lejligheden er malet i lyse farver og lavet af materialer af høj kvalitet. Soveværelse og dagligstue har god plads. Der er forskellige møbel pakker at vælge imellem og kan blive leveret efter den individuelle smag.
Lejligheden indeholder en entre, et master stort soveværelse, et badeværelse med badekar, et køkken i forbindelse med dagligstue. Fra dagligstue og soveværelse er der adgang til en stor terrasse.

Thracian Resort har udover lejlighederne også en masse andet at tilbyde. Fantastisk golfbane og driving range, en spa, svømning i poolen eller i havet, yoga, vandsport og dejlige kulinariske oplevelser i de forskellige restauranter. Dette er bare nogle af mulighederne som du har for a bruge din dag i Thracian Golf & Spa Resort.

Kontakt Gateway for yderligere information.

*Fotos er ikke nødvendigvis af denne specifikke villa, men giver et retvisende billede af design og indretning.

Antal værelser : 2
Bolig : 85 m2
Bygge år : 2009