For hurtig søgning indtast
annonce id: 41963736
i søgefeltet og klik søg

I City Center Residence er hver lejlighed fuldt møbleret i en ultra moderne

Kr. 342.486,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
I City Center Residence er hver lejlighed fuldt møbleret i en ultra moderne, elegant stil. City Center Residence henvender sig til et internationalt publikum, der kræver høj kvalitet.

Med syv forskellige planløsninger, er City Center Residence yderst fleksibelt og giver køberen mulighed for at kombinere en eller flere lejligheder, så det passer til personlige ønsker og behov.

City Center Residence tilbyder et udvalg af ultra moderne lejligheder designet af en af Thailands førende indretningsarkitekter. Lejlighederne varierer i størrelse fra 24,4 m2 til 68,5 m2 i "studio", 1 og 2-soveværelser planløsninger, i alt 668 lejligheder.

Denne lejlighed (type S) er en såkaldt "studio", hvilket svarer til en et-værelseslejlighed med stue og soveværelse i ét samt køkken-niche og badeværelse. Fra stuen er der udgang til en stor balkon med skøn udsigt.

Disse omhyggeligt gennemtænkte lejligheder er designet med hensyn til effektiv pladsudnyttelse og bygget til beboernes storbylivsstil. Hver lejlighed er relativ rummelig og fuldt udstyret og indrettet i høj kvalitet.

Til lejlighederne hører en fantastisk pool samt et professionelt udstyret fitnesscenter. Receptionen er åben 24 timer og der er 24-timers security på stedet.

Antal værelser : 1
Bolig : 24 m2
Bygge år : 2015