Depot og opbevaring

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Søges en garge eler værksted pa Fyn. d. 01.11 600,-
  Udlejes

  Lej et billigt depot- eller opbevaringsrum - Find et tæt på dig


  Har du brug for opbevaring af dine ejendele på grund af udlandsrejse eller lignende? Eller måske et ekstra lager til din virksomhed? Find et billigt opbevaringsrum lige her på GulogGratis.dk. Vi har brugere i hele Danmark, så uanset om du skal bruge et depotrum i København, Aarhus, Odense eller Hobro, så kan du med garanti finde et.

  Hvor stort et depotrum skal du bruge?

  Læs mere
  Det er ikke nemt at regne ud hvor stort et depotrum, man skal bruge. Vi har nedenfor forsøgt at lave nogle estimater afhængigt af, hvor mange ting du har. Vær dog opmærksom på, at det kommer rigtig meget an på, hvor store dine møbler er, eller hvilken form de har.

  Et værelse: ca. 5 kvadratmeter Det kunne for eksempel være en mindre seng, et par stole, et bord og nogle flyttekasser.

  1 værelses lejlighed: ca. 7 kvadratmeter Det kunne for eksempel være en lidt større seng, lille sofa, et par stole, et spisebord og nogle flyttekasser.

  2 værelses lejlighed: ca. 10 kvadratmeter Her er der plads til en seng, spisebord med stole, 2-3 mands sofa, skrivebord, spisebord med stole og 5-6 flyttekasser.

  3 værelses lejlighed eller hus: ca. 15 kvadratmeter Plads til flere senge, 3-mands sofa, lænestol, mellemstørrelse klædeskab, skrivebord, spisebord med stole og 6-8 flyttekasser.

  4 værelses lejlighed eller hus: ca. 18 kvadratmeter 3-4 senge, et par sofaer, lænestol, større klædeskab, skrivebord, mange flyttekasser, ting fra garagen, dine havemøbler og større sportsudstyr.

  Hvis du er i tvivl om, hvor meget plads du skal bruge, anbefaler vi altid at vælge et opbevaringsrum, der er lidt for stort i stedet for lidt for småt.
  Læs mindre