For hurtig søgning indtast
annonce id: 43966911
i søgefeltet og klik søg

Lys og hyggelig indflytningsklar andelsbolig - super planløsning

Fra kr. 563420
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Skøn indflytningsklar andelsbolig beliggende midt i Tranbjerg.

Denne skønne andelsbolig på veludnyttede 83 m2 ligger meget centralt placeret i Tranbjerg, i et hyggeligt og attraktivt område. Der er mindre end 5 minutter til Tranbjerg Station, hvor letbanen går flere gange i timen direkte til banegården i Århus. Hele boligen fremtræder indbydende, lys og med gode og veludnyttede rum.

Boligen er rummeligt indrettet på 2 plan og består af: Entre med vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads. Badeværelse med hvide klinker og brus. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig stor og lys stue. Køkkenet har lyse låger og en flot massiv kirsebærbordplade. Fra stuen kan man gå ud i en dejlig lukket og flisebelagt gårdhave. Herfra er der adgang til et lukket grønt areal, hvor der er en legeplads og god plads til at tumle og spille bold.
Fra entreen går der en flot egetræstrappe op til 1. sal, hvor der er 2 værelser, et stort soveværelse samt et badeværelse med hvide klinker og brus. Sidst men ikke mindst et fint skur til opbevaring.

- Netstik og TV stik trukket i alle rum
- Flot velholdt parketgulv går igen i hele boligen

Hvis du ønsker en indflytningsklar og vedligeholdt bolig med optimal udnyttelse af kvadratmetrene i et dejligt og roligt børnevenligt kvarter, så er denne bolig lige noget for dig.

God andelsforening med en sund økonomi.