For hurtig søgning indtast
annonce id: 43966907
i søgefeltet og klik søg

LÆKKER ALTAN & LÆKKER LEJLIGHED

Fra kr. 1055000
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
LEJLIGHEDEN: God fordelingsentre. Stort skab (walk in closet). Stort og nydeligt badeværelse med separat brus. Super lækkert køkken med hyggelig spiseplads. Kæmpe soveværelse med stort skab. Lækker stue der er rigtig godt udnyttet. Fra stuen er der adgang til stor og dejlig altan med sol fra kl. 12. Her er god plads til borde og stole. Endvidere værelse som kan benyttes til kontor, børneværelse eller indrage det som en del af stuen.

EJENDOMMEN:
Murstensejendom fra 1960 med dørtelefoner. Foreningen er veldrevet og mange gode naboer. Gården er rigtig flot og bliver brugt flittigt. Endvidere kabel-tv, fiberbredbånd, fællesvaskeri, cykelkælder og kælderrum. Se mere på. www.abcharlottehaven.dk

KVARTERET: Lejligheden er beliggende få km. fra city. Gode indkøbs- og transportmuligheder lige rundt om hjørnet. Du er ikke langt fra Gentofte til den ene side og Utterslev Mose den anden vej. Kort afstand til Nørrebros mange cafeér. Endvidere ligger Nørrebros bycenter og Nørrebro station i gå-afstand fra lejligheden. Selve lokalområdet er i rivende udvikling med igangværende lokalplaner.