For hurtig søgning indtast
annonce id: 43751214
i søgefeltet og klik søg

Andelshus med god indretning i 2 plan udbydes til salg

Kr. 795.753,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Andelshus med god indretning i 2 plan udbydes til salg.

I stueetagen er der større entre med plads til garderobe og opbevaring. Desuden et mindre bryggers, der er meget velindrettet, så der udover megen opbevaring er plads til vaskemaskine, vask og tørrestativ. Praktisk køkken med spiseplads. Stuen er stor nok til at have spiseplads og sofaarrangement. Den nye karnap sørger for rigeligt med lys til stuen. Fra stuen er der udgang til lukket have med fliser og græs.

På 1.sal er der 3 værelser. Idag anvendes disse til soveværelse, kontor og gæsteværelse, men indretningen kan sagtens være soveværelse og 2 børneværelser. På 1. sal findes også nyrenoveret badeværelse fra 2014.

Til boligen hører et større skur med plads til cykler og haveredskaber.

Andelsboligforeningen stammer tilbage fra 1985, og er på alle måder meget vefungerende. Økonomien er sund og der er et godt naboskab i foreningen, hvor man hjælper hinanden og holder øje med hinandens huse.

Andelsboligforeningen har en perfekt beliggenhed. Husene ligger på et lille lukket vænge, hvor der sjældent er trafik. På den anden side af vejen er der en dejlig skov, hvor man gå lange ture, og hvor der er plads til skovture. 100 meter fra foreningen ligger motorvejen, så der er hurtig adgang til resten af Fyn. Op til andelsforeingen er der stisystemer, der gør det nemt og hurtigt at cykle til Bilka, Universitetet, Rosengårdscenteret og Tietgenbyen.

Bolig : 102 m2
Bygge år : 1985
Antal plan : 1