Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL udendørs kaninbur til små kæledyr 3 niveauer træ

Kr. 1.139,-

Sælgers annoncer Annoncer fra VidaXL.dk (1801)


Kaninbur

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Kaninbur"

Opret favoritsøgning

Billige kaninbure er til salg på GulogGratis.dk: Køb et brugt kaninbur med løbegård online


Nye og brugte bure til kaniner sælges på GulogGratis.dk: Find et billigt kaninbur til salg online

Nye og brugte kaninbure med løbegård kan købes til en billig pris på GulogGratis.dk. Her kan du finde et dobbelt kaninbur til indendørs eller udendørs brug, ligesom du kan gøre en god handel på et bur med flere rum eller i flere etager. På GulogGratis.dk kan du også købe foder og til din kanin samt andet tilbehør til dyr som høhække, transportkasser, savsmuld og varmelamper. Er du både på udkig efter et bur og et kæledyr? Så adopter en kanin som gives væk, en hamster som bortgives gratis eller et marsvin som gives bort online. Her er også salg af flotte heste, charmerende hunde og søde katte samt spændende krybdyr som slanger, leguaner og skildpadder.

Læs mere
Køb et udendørs kaninbur til en billig pris på GulogGratis.dk – her er salg af nye og brugte kaninbure

Find det helt rigtige bur til din kanin på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige nye og brugte kaninbure til salg. Uanset hvor stor din kanin er, skal der være god plads i kaninburet, så kaninen ikke er begrænset, men har mulighed for at hoppe rundt og lege. Der skal også være plads til hø, vandflaske, madskål osv. i kaninens bur.

Find et indendørs kaninbur på tilbud på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et kaninbur til udendørs brug

Klik dig ind på GulogGratis.dk og køb et stort kaninbur til en billig pris. Både i størrelse og indretning skal buret passe til kaninens behov, så det giver plads og tryghed til din kanin. Det er vigtigt at buret er stort nok til, at kaninen kan bevæge sig frit og få motion. Nødvendigt udstyr er en vandflaske, madskål, hø og god bundstrøelse, mens ekstra tilbehør som en løbegård og en høhæk er gode tilføjelser.
Læs mindre