Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

PlastikTønder

Kr. 55,-

Sælgers annoncer Annoncer fra LHK (2)


Fodertønde

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Fodertønde"

Opret favoritsøgning

Fodertønder til fasaner er til salg på GulogGratis.dk: Køb en billig fodertønde online


Blå fodertønder sælges på GulogGratis.dk: Find en brugt fodertønde til en billig pris online

Fodertønder til fasaner og agerhøns kan købes billigt på GulogGratis.dk. Her kan du finde et godt tilbud på en helt ny eller brugt blå fodertønde samt vildtfodertønder i forskellige størrelser. Der er også mange andre slags tilbehør til dyr til salg fra foder, halm, wraphø og el-hegn til kaninbure, transportkasser og udstyr til biavl. Tag ligeledes et kig på de mange søde og spændende dyr som sælges online; klik dig rundt blandt annoncer med fugle, heste, katte, hunde, skildpadder og leguaner. Har du plads til endnu et kæledyr? Så adopter en hamster som gives væk gratis, en kanin som bortgives eller et marsvin som gives bort på GulogGratis.dk.

Læs mere
Ønsker du at købe en fodertønde? På GulogGratis.dk er fodertønder til råvildt og fasaner på tilbud

På GulogGratis.dk kan du købe helt nye og brugte fodertønder i forskellige størrelser og farver. De praktiske tønder kan både bruges til opbevaring af foder og til indsamling af regnvand. Skal du bruge tønden til opbevaring af foder, er det vigtigt, at du vælger en fodertønde med en tilstrækkelig stor størrelse, så dyrene ikke løber tør for foder, inden du igen fylder tønden op.

Salg af billige fodertønder på GulogGratis.dk: Køb vildtfodertønder online

Er du på udkig efter en billig vildtfodertønde? Så tag et kig på udvalget af fodertønder til salg på GulogGratis.dk, hvor du helt sikkert finder den model, som passer til dit formål. Opsætningen af fodertønden skal også tage hensyn til tøndens formål; hvis fodertønden for eksempel er til fasaner og agerhøns, er det en god idé at placere den i et læhegn eller i kanten af skoven.
Læs mindre