Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Transportbur

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Transportbur"

Opret favoritsøgning

Transportbure til hunde og katte er til salg på GulogGratis.dk: Køb et billigt transportbur online


Nye og brugte transportbure kan købes til en billig pris på GulogGratis.dk

Find et transportbur til din hund eller din kat på GulogGratis.dk, hvor der sælges transportkasser og autobure til billige priser. Her er salg af hundetransportbure i forskellige størrelser og udformninger, så der er gode muligheder for at finde et bur som både passer til din hund og din bil. På GulogGratis.dk kan du også købe andet dyretilbehør som hundehuse og agility udstyr samt foder og legetøj til hunde. Her er også masser af annoncer med søde hunde, smukke katte og flotte heste, som søger nye hjem. Har du hus- og hjerterum til endnu et kæledyr? Så adopter en kanin som bortgives, et marsvin som gives væk gratis eller en hamster som gives bort på GulogGratis.dk.

Læs mere
Salg af transportbure på GulogGratis.dk: Find et hundebur til bilen online

Er du på udkig efter et transportbur til din hund? Så tag et kig på GulogGratis.dk, hvor der er både nye og brugte transportbure til salg. Hvis din hund opholder sig i et hundetransportbur under kørslen, er den ikke til gene for føreren, og den er bedre beskyttet ved hårde opbremsninger. Et autobur giver derfor bedre sikkerhed for både hunden og føreren af bilen på såvel korte som lange køreture. Et hundebur kan desuden have flere funktioner; det kan bruges som et lille hundehus eller være hundens faste plads, når den er alene hjemme i kortere perioder.

Mangler du et transportbur til din hund? På GulogGratis.dk kan du købe det til en billig pris

Blandt de mange annoncer med nye og brugte autobure til salg på GulogGratis.dk, finder du nemt det helt rigtige transportbur til din hund. Buret skal være stort nok til, at hunden kan sidde og ligge ned i det, ligesom den skal have plads til at vende sig og skifte stilling under kørslen. Du skal også tænke på, at buret skal kunne være i din bil, ligesom det er bedst at vælge et bur, der er så robust, at hunden ikke kan gnave det i stykker.
Læs mindre