Dyr og tilbehør


Dyr og tilbehør

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Søger Part til islandske heste. 8541
Søger Part til islandske heste. 8541

1 billede

I dag 600,-
NY
Verdens dejliste turpony
Verdens dejliste turpony

3 billeder

d. 12.09 19.000,-
NY
Hest tages i tilridning og kommission
Hest tages i tilridning og kommission

3 billeder

d. 12.09 3.500,-
Skønne islændere søger hestepasser/part/
image_search_result
Skønne islændere søger hestepasser/part/, Skønne islændere søger hestepasser/part/ryttere til undervisning. ***Obs.*** Vi tager igen ryttere ind til holdridning (max 4 på et hold) og privat undervisning. Undervisningen er for alle. Hvis du har brug for et lille sted, fremfor en rideskole. Et sted hvor der er tid og tålmodighed, så kan vi tilbyde et en oase, hvor der er plads til alle. Mange års erfaring med både heste og ryttere. Undervisningen passes ind alt efter behov. dvs det kan være hver anden uge, en gang i ugen osv. Vi tilbyder ridelejr og dagslejr, for de mindst til piger/drenge på 16år, i skolernes ferier / kontakt for mere info. ——— Jeg har flere heste som har forskellige niveauer og kompetencer. Vi har Dejlige naturområder og og et hyggeligt lille privat staldmiljø. ——- Jeg ønsker en hestepasser som vil nyde en af mine heste et par gange om ugen eller ind i mellem efter aftale. De bruges til let ridning som oftes skovture eller let bane ridning. Mine heste er trænet i miljøtræning, trafik og er super gode turheste med fantastiske sind. De bruges pt ikke til konkurrence, men til skovtur og avl. Samt let ridning / undervisning, jordarbejde mm. Du skal være: - Ansvarsbevidst - Øvet eller let øvet - Overholde aftaler - Undervisning 1 gang om ugen eller efter aftale. - Over 18 år eller under, med fuld forældreopbakning. - Hjælpe lidt til i stalden med daglige gøremål; tage klatter, pudse udstyr mm. Pris fra 600kr alt efter kvalifikation, antal dage, hjælp osv. ***Hvis det lyder som noget for dig er du velkommen til skrive på 24424888 Hestene er opstaldet i Skødstrup, 8541 Skødstrup. Bus og letbane i gå afstand.
d. 10.09 1,-
Avlshoppe
Avlshoppe

7 billeder

d. 09.09 40.000,-
Goldendoodle
Goldendoodle

20 billeder

d. 09.09 14.000,-
Ledige bokse
Ledige bokse

3 billeder

d. 01.09 1,-
hoppe, sød, mørkebrun fra 6 år
hoppe, sød, mørkebrun fra 6 år

7 billeder

d. 30.08 30.000,-
Hest/pony tages  kommission
Hest/pony tages  kommission

6 billeder

d. 24.08 Sælges
Hest/pony tages i kommission
Hest/pony tages i kommission

5 billeder

d. 24.08 Sælges
Hest/pony tages i kommission
Hest/pony tages i kommission

5 billeder

d. 24.08 Sælges
Rideundervisning/begynder
Rideundervisning/begynder

5 billeder

d. 15.08 75,-
Islænder part søges
Islænder part søges

3 billeder

image_search_result
Islænder part søges, Islænder part søges til pligtopfyldende rytter. Ønsker du hjælp til din islandske hest, og stald arbejde det næste halvanden år. Så er jeg lige her ? I omegn af Vordingborg/Næstved. Da jeg bor i 4720 Præstø. Og går i skole i øster egesborg. Mit navn er Mette Marie Varberg, jeg er 18 år gammel. Og har redet i omkring 7 år, jeg vil selv sige jeg er en rutineret rytter. Jeg har primært redet på varmblods heste. Men har forelsket mig i islænder sporten, og elsker simpelthen racen. Og har da også redet islændere i en periode, men ønsker at få en del mere erfaring, og ønsker at få et ben ind i sporten. Man stopper aldrig med at lære. Til daglig går jeg i skole, hvor heste er en kæmpe del af dagligdagen. Jeg er færdig om halvanden år, hvor jeg regner med at købe min egen hest. Men indtil da mangler jeg en makker. Jeg går meget op i horsemanship, og hestens ve og vel. Går op i at hygge mig med hesten, elsker at nusse/strigle. Jordtræning er også en kæmpe del af hvordan jeg træner heste, og en del af mine principper og værdier. Selvom jeg har ambitioner, så er der intet stress. Det vigtigste for mig er at hygge sig ? Jeg muger med glæde ud, og hjælper med stald arbejde om nødvendigt. Jeg er interesseret i stævner, og træning deromkring. Jeg er en seriøs rytter, som har massere af ambitioner. Men mangler en ismule at udvikle mig med. Jeg er ça. 178cm høj, og vejer omkring 68kg. Krav: -Som minimum 2-3 gange om ugen, gerne flere. Kan dog ikke i de fleste weekender. -skal være tilredet, og som minimum kunne rides i alle gangarter, og basis Dressur. -mulighed for at deltage i stævner kunne være et kæmpe plus. -gerne alle 5 gangarter, men minimum 4. -mulighed for at medbringe egen undervisning osv. Er igen et plus Pris må vi snakke om
d. 13.08 300,-
Købes
Låne Pony søges
Låne Pony søges

1 billede

d. 13.08 1.234,-
Købes
Ledig boks
Ledig boks

2 billeder

d. 26.07 1,-
Dummy Prey
Dummy Prey

1 billede

d. 25.07 50,-

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.
Læs mindre