Dyr og tilbehør


Dyr og tilbehør

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit

Resultater fra "ilder" kategorier

Ilder/fritte sælges
Ilder/fritte sælges

6 billeder

d. 15.07 2.500,-
Helt NY sele til Ilder/fritte
Helt NY sele til Ilder/fritte

4 billeder

d. 14.07 49,-
frandske vædderkaniner
frandske vædderkaniner

1 billede

d. 25.06 200,-
125 l juwel
125 l juwel

2 billeder

d. 07.07 1.234,-
Fantastisk Allround pony
Fantastisk Allround pony

10 billeder

image_search_result
Fantastisk Allround pony, Fantastisk allround pony, som er meget lydig for hjælperne og har masser af god energi. 148 cm - 13 år I de 5 år vi har haft Calibra har hun og min datter reddet mange forskellige discipliner sammen - Spring, Military, Distance, Ponygames, Mounted Games, Agility, Trail, redet i skoven og i vandet, med almindeligt udstyr, uden udstyr, bidløs, bomløs, i codeo osv. Calibra har været meget ude og er meget nem og læsse - kan læsses af en person. Når hun er ude er hun altid med på legen, og tager som regel rosetter med hjem. De sidste 2 år har de redet meget Mounted Games, hvilket hun har stort talent for. Denne træning har givet hende rigtig god balance, og gode vendinger. Tidligere red de ponygames og var med i landsfinalerne 2017. Hun er en stabil springpony, har reddet 80 cm fejlfrit til stævne og er meget sikker på 70 cm, hvor hun både kan springe med små vendinger og faste forhindringer. Hun er fantastiskpå tur, både til hurtige galopspurter og ture på mere ujævnt terræn. Hun er en ”vandhund” og er 100% trafiksikker. Hun hopper over grøfter og går over små broer, og har gået både distance, jagt og military stævner. De har trænet meget jordarbejde og det er hun SUPER god til. Hun stoler på sin handler og går gennem ild og vand for en. Hun kan lave spanske skridt, kysse og schenkelvigninger fra jorden, både i mod en og væk fra en. Hun er meget lærenem og vil altid gøre sit allerbedste! De har brugt mange signaler fra western ridning, hvilket betyder at Calibra er meget lydig for benene, sædet og stemmen og hun kan rides på en hånd. Dressur har ikke haft den store interesse, men hun kan det grundlæggende og har trænet changementer og schenkelvigninger. Hun ville være en perfekt førstegangspony, da hun har et meget roligt sind, men også kan vokse med rytteren. Hun gør sit bedste for at tilpasse sig rytterens ønsker, så længe det ikke bliver for ensformigt. Det betyder meget for os at hun får et godt hjem! Se video på: https://www.heste-nettet.dk/fagbog/5278/hest/351294/
d. 07.07 45.000,-
Fugle/rotte/ilder bur
Fugle/rotte/ilder bur

1 billede

d. 14.06 500,-
Kaniner modtages d. 25.08 Sælges

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.
Læs mindre