Dyr og tilbehør


Dyr og tilbehør

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Flere greyhounds sælges
Flere greyhounds sælges

5 billeder

image_search_result
Flere greyhounds sælges, Grundet kræftsygdom sælge disse dejlige greyhounds for min far. Hundene betyder alt for ham, men han må desværre erkende, at han ikke længere kan have så mange hunde. Hundene er opvokset i stald, og der skal noget omskoling til i form af renlighedstræning mv. Hundene har stambog, og er chippet. De har fået ormekur og har fået de første vaccinationer, men ellers er det noget man selv skal sørge for. Forventninger til køber: - Seriøs køber, som har erhvervet sig kendskab til racen - Omsorgsgiver til hundene - Gode vilkår (gerne noget der involvere en sofa, man kan ligge i) - Hundene skal være familiehunde og ikke løbshunde. Billede 1: Wired Fire er en mørkbrindle tæve på 6 år. Hun er en rigtig festoriginal som vil have det bedst på landet. Hun har et rigtig godt sind og elsker at fjolle. Når man snakker med hende, så kan hun næsten ikke være i sig selv og vil vise hele verden, hvor fin hun er. Billede 2 og 3: Bullet Mold er en blå hanhund. Da han var unghund kom han til skade med sin hals som han brækkede. Dyrlægen troede ikke på at han kunne rette sig, men vi mistede ikke håbet. Han har lidt vanskeligheder i nervebanerne, men han har det godt. Han har et rigtig dejligt sind og elsker børn og voksne. Det gør alle hundene. Han har også prøvet kræfter med at være inde, så han kan også nemt omskoles. Han er en stor dreng på 38 kg. Billede 4 og 5: Load´N´Fire er en meget stor flot dreng. Han egner sig bedst til at komme et sted hen, hvor han får fuld opmærksomhed, som han ikke skal dele med andre hunde. Han er sød og kærlig, men han er en hanhund med stort H. Han må ikke avles med, da han kun har en sten. INGEN af hundene kan gå med kat. Alle hundene er eget opdræt.
d. 02.11 1.000,-
Hundebur, velegnet til varebil
Hundebur, velegnet til varebil

2 billeder

d. 24.10 100,-
Dejlige Solo søger sofa
Dejlige Solo søger sofa

1 billede

d. 24.10 1.800,-
Greyhound halsbånd. LAVPRIS!
Greyhound halsbånd. LAVPRIS!

4 billeder

d. 08.09 39,-

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.
Læs mindre