Dyr og tilbehør


Dressurhest

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Flot Frieser vallak
Flot Frieser vallak

5 billeder

image_search_result
Flot Frieser vallak, Stor flot Frieser vallak lige fyldt 9 år den 22/4, 170 cm høj, sælges til godt og blivende hjem. Her er din ven for livet! En rigtig nussehest, som er utroligt kontaktsøgende, følsom og kærlig. Lytter meget til din stemme. Nem i alt det daglige, men kræver en rutineret rytter. Han har behov for en rytter, hvor han kan mærke, hvad han/hun vil, da han opsøger tryghed hos rytteren. Der er intet ondt skabt i ham, han kan gå på fold med alle og er nem i trailer. Hos os er han kun lidt redet, fortrinsvis skovtur på tur med andre heste, men kræver mere uddannelse for at være på alderssvarende niveau. Er reddet lidt dressur hos tidligere ejer, ikke øvet så meget i galoppen, så der mangler han erfaring. Jeg er ikke selv så erfaren i dressur og kan ikke afse den fornødne tid hertil. Jeg vil derfor ikke selv kunne fremvise, men du må prøve alt det, du vil. Han går uden dækken og sko og er holdt med alt - Dyrlæge, vaccination, smed og tandlæge. Sælges pga. nyt job og manglende tid til at give ham den opmærksomhed, han fortjener. Han har rødt pas. Far: Doaitsen 420. Mor: Tjitske. Morfar: Tsjeard 331. Pris: 22.000 kr. For en merpris på 3000 kr. kan sadel medfølge. Hvis du lige står og mangler en kærlig hest, som kan blive din ven for livet, evt. som selskabshest, nussehest, skovturshest eller dressurhest med den rette uddannelse, så skriv eller ring på 23260046. Vigtigst af alt - Der skal være godt at være, der hvor han kommer hen.
d. 08.05 22.000,-
Skøn vallak sælges
Skøn vallak sælges

7 billeder

image_search_result
d. 28.04 28.000,-

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.