Dyr og tilbehør


Bomuldshund

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Coton de tulear hvalpe
Coton de tulear hvalpe

3 billeder

I dag 8.500,-
NY
coton de tulear piger
coton de tulear piger

2 billeder

I dag 8.500,-
NY
Blandning hvalpe
Blandning hvalpe

2 billeder

I går 4.000,-
DKK-stambog
DKK-stambog

17 billeder

business_basic, image_search_result
DKK-stambog, Hvalpeplaner for sommeren 2019. Vi forventer at få to kuld Coton de Tulear hvalpe, som vil være flytteklare i de sidste to uger i august 2019; det er muligt at reservere fra disse kuld. Vi er DKK-opdrættere af to allergivenlige racer: Xoloitzcuintle Standard; hunden Dante fra filmen Disney filmen Coco og bomuldshunden Coton de Tulear. For mere information om begge vores racer se vores hjemmeside: www.houbo.dk Det er muligt at skrive sig op til en hvalp fra vores næste kuld Xoloitzcuintle hvalpe og når vi har nok reservationer planlægger vi et kuld. Vores kennel hedder Kystvejens Coton og Xolo og er registreret i Dansk Kennel Klub (DKK) og ved Fødevarestyrelsen. Jeg har både opdrætter-og hundeholderuddannelsen. Vores fokus er, at opdrætte sunde familiehunde med et godt temperament. Vores hvalpe vokser op som midtpunkt i en familie og bliver vant til alle dagligdags aktiviteter og lyde. De bliver vant til børn og voksne og at være i haven. De har desuden prøvet at køre bil, blive børstet, få kigget tænder og klippet klør og de er vant til 48 forskellige lyde fra en lyd-CD for hvalpe, bla. fyrværkeri. Vi vægter som før nævnt et godt helbred højt og vores Coton avlshunde er undersøgt for Patella luxation, de er øjenlyst uden og er gentestet fri for relevante arvelige sygdomme. Medfølger: DKK Stambog DKK købsaftale og 2 års garanti. Reg. i Dansk Hunderegister og chipning. Pasningsvejledning. Hvalpemad og godbidder. Tæppe for tryghed. Livslang vejledning. Sundhedsbog, 8 ugers vaccine, 2 gange ormekur. Pris for Coton de Tulear: Tæve: 17.000 / Han: 14.000 Pris Xoloitzcuintle Standard sin Pelo: Tæve: 17.000 / Han 12.000 kr. Pris Xoloitzcuintle Standard con Pelo: Tæve:15.000 / Han: 10.000 kr. Vores hvalpekøbere er meget velkomne til at komme på besøg hos os og hos vores værter og møde hundene og se hvor hvalpene vokser op.
d. 22.05 14.000,-
FLOTTE BAMSER
FLOTTE BAMSER

6 billeder

d. 21.05 9.500,-
Hvalpe i uge 26
Hvalpe i uge 26

3 billeder

d. 19.05 7.000,-
Hund til adoption
Hund til adoption

1 billede

d. 09.05 3.200,-
Hundetaske
Hundetaske

2 billeder

d. 06.05 125,-
Hundeseng til lille hund d. 24.04 75,-
Blanding d. 20.04 Købes

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.