Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Kradsetræ Tommy beige/hvid

Kr. 249,-

Sælgers annoncer Annoncer fra tectake Danmark Aps2 (1500)


Kradsetræ

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Kradsetræ"

Opret favoritsøgning

Kradsetræer til katte er til salg på GulogGratis.dk: Køb et billigt kradsetræ online


Billige kradsetræer sælges på GulogGratis.dk: Her er salg af billigt tilbehør til katte

Hvis du leder efter et billigt kradsetræ eller et stort kattemiljø til din kat, skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk. Her sælges nye og brugte kradsetræer i forskellige størrelser og farver som sort, beige og blå. Du kan også købe andet tilbehør til katte som kattebakker, transportkasser, kattehuler, klatretårne og kattefoder. Er du på udkig efter en ny kat til familien? På GulogGratis.dk er der racekatte som Maine Coon, Bengal, Perser og Norsk Skovkat til salg. Du kan også finde annoncer med små kæledyr, som bortgives gratis. Adopter en hamster, som gives væk eller en kanin, som gives bort online.

Læs mere
Køb et kradsetræ til katte til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der er flotte kattemiljøer til salg

Et kradsetræ til store katte kan købes til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor nye og brugte kradsetræer er på udsalg. Alle katte – store som små – har brug for at hvæsse deres kløer, og din kat vil højst sandsynligt bruge møbler og vægge, hvis du ikke forsyner den med et godt alternativ. Især hvis din kat udelukkende er indendørs, skal du anskaffe et træ, hvor den kan kradse løs. Hvis du vælger en gulv-til-loft model, får katten også mulighed for at komme op i højden, hvilket de fleste katte rigtig godt kan lide. Placeringen af kradsetræet er ikke ligegyldig; det skal ikke gemmes væk i et hjørne, men give katten mulighed for at være en del af rummet og springe til andre flader, som vindueskarme, hylder eller lignende.

Find et brugt kradsetræ til kat på tilbud på GulogGratis.dk, hvor du kan købe kattetilbehør til billige priser

Se de gode priser på nye og brugte kradsetræer eller find et billigt kattemiljø online på GulogGratis.dk. Indkøb af et kradsetræ er en god start, når du skal gøre dit hjem katteklart. En god kattebakke, foderskål, vandskål og kattelegetøj er andre nødvendige ting, når du skal have en kat. Husk også at sikre hjemmet i kattehøjde; løse ledninger, toiletkummen, vaskemaskinen, tørretumbleren samt åbne vinduer og døre kan alle være farlige for en lille, nysgerrig kat.
Læs mindre