Perser

6
Kattekilling søger nyt hjem

Kattekilling søger nyt hjem

3.400 kr.

Dejlige kattekillinger søger nyt og kærlig hjem.. De er klar til flytte hjemmefra den 26/08-23.. Jeg tager 1500kr for reservere kattekilling . Hvis i fortryder kan ikke du ikke få din penge tilbage. fortælle mig hvad i kan tilbud kattekilling og hvad for et live ville den få hvis den bor hos dig :-) ..fortælle mig om lidt om dig selv og om du kender til sølvskatten .. Det er 3 dreng , og 3 af dem er chinchilla perserkat kattekilling ville være kastrere inden den flytte hjemmefra …Glæder mig til at høre fra dig:-).

9000 Aalborg
ons.
Perser killing

Perser killing

4.500 kr.

Har hende den smukke pige tilbage hun er meget kælne og hun har fået sutte flaske så hun er en lille baby hun er mini perser og sund og rask meget smuk i virkeligheden hun er vant til at bade og bliver børstet hun er renlig og kan med alle andre dyr og vant til børn hun er med over alt hun er vaccineret og har fået lopper og orm kur hun er indekat hendes far og mor er med stamtavle men hun er uden stamtavle hun er den sidste i hendes kuld alle andre er solgt men hun er den pæneste

8000 Aarhus C
ons.
Perser/Ragdoll killinger

Perser/Ragdoll killinger

4.500 kr.

Flere killinger, Perser/ragdoll, 8 uger , salgsklar 19-10-23, 5 lækre killinger perser/Ragdoll bl.a. søger ny familie. 3 piger og 2 drenge udflytnings klar d. 19-10-23 , der er de 12 uger. Mor 1/2 perser og 1/2 Ragdoll , far chinsilla perser. Killingerne vil være sundhedstjekket , 1. Gang vaccineret og chippet inden de flytter hjemmefra. Der medfølger tæppe , legetøj og startsfoder. De vil være godt socialiseret med mennesker , andre dyr og alm. hverdagslyde og ting. Derud over er de renlige og vant til kattebakke. Der skal påregnes daglig pelspleje ,da både mor og far har meget og lang pels. Ved interesse for flere billeder ,og også billeder af tidligere kuld henvises til gruppen : Kenza og yoda killinger” på Facebook. Pigerne koster 5000 kr. og drengene 4500 kr. ved resavation tages et gebyr på 1500 kr. som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Ved interesse ret henvendelse på tlf. 41626140 hverdage efter kl. 16 og weekenden hele dagen.

7400 Herning
søn.
Perser killinger

Perser killinger

Sælges

3 Skønne perserpiger søger nye hjem med god service og masser af kærlighed. De er alle glade og sociale killinger med krudt i måsen og masser af livsmod. Killingerne er perser efter gamle linjer (dvs. med længere snude), og de er naturligvis stambogsførte i FIFé. Alle killingerne er colorpoint (i forskellige farver), og vil som voksne få blå øjne og de karakteristiske farvede points på ører, poter, hale og ansigt. Ved overdragelse til nye ejere vil killingerne have fået den fulde killingepakke med 2 x vacciner og sundhedseftersyn, chip og sterilisation, og der medfølger madpakke til den første tid samt legetøj og mappe med billeder fra opvæksten. Killingerne kan flytte tidligst, når de er 16 uger. Killingerne sælges ikke til hjem som tilbyder fritløberliv, men meget gerne til hjem som kan tilbyde sikret have, voliere, løbegård e.l. Hvis én eller flere af pigerne skulle have vakt interesse, er du/I velkomne til at skrive en besked, så vi kan få en uddybende snak. Flere billeder af killingerne og deres forældre kan ses på vores katteris facebookside, ved at søge på vores stamnavn "Nosey Paws

9000 Aalborg
27. aug.
Perser kat

Perser kat

4.000 kr.

Hun kat sælges. Hun kan avles med og udstilles

7500 Holstebro
27. dec. 2022
Perser kat

Perser kat

6.500 kr.

Perser hun kat sælges. Kælen flot og skøn ægte perser kat med stam. Da hun ikke kan med mindreårige børn skal hun være et sted uden børn. Uden børn og hun vil blive din bedste ven og følgesvend resten af hendes liv.

7000 Fredericia
26. dec. 2022