Norsk Skovkat

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  8 årig, kærlig og social Norsk skovkat
  8 årig, kærlig og social Norsk skovkat

  3 billeder

  I går 1.000,-
  Dejlige Norske skovkatte-killinger
  Dejlige Norske skovkatte-killinger

  8 billeder

  I går 5.500,-
  Dejlig Norsk Skovkat hunkat
  Dejlig Norsk Skovkat hunkat

  5 billeder

  d. 18.10 500,-

  Norsk Skovkat kan købes på GulogGratis.dk: Her er både voksne katte og killinger til salg


  En rød Norsk Skovkat killing kan du købe online på GulogGratis.dk, hvor der er salg af racekatte

  Er du på udkig efter en Norsk Skovkat til salg? På GulogGratis.dk sælges ægte Norske Skovkatte, og der er både små, søde killinger og flotte, voksne katte til salg. Du kan også tage et kig på annoncerne med andre racekatte – her er nemlig også salg af Maine Coon, Hellig Birma, Ragdoll, Bengal og British Shorthair. Eller klik dig ind på annoncerne med kæledyr som gives væk gratis: Gør plads til endnu et kæledyr i dit liv og adopter en kanin som gives bort eller en hamster som bortgives online. Hvis det er kattetilbehør, du står og mangler, kan du på GulogGratis.dk finde billigt kattefoder, en god kattebakke til en billig pris, billige kradsetræer eller et klatretårn på tilbud.

  Læs mere
  Leder du efter en hvid Norsk Skovkat? Smukke skovkatte er til salg på GulogGratis.dk

  Find en flot Norsk Skovkat på GulogGratis.dk. Som navnet antyder stammer Norske Skovkatte fra Norge. Den store, stærke kat med den lange, smidige krop er kraftigt bygget med muskuløse ben og brede poter, den har en tyk, busket hale, pelskrave om vinteren og pelsen består af en ulden underpels dækket af lange, vandskyende dækhår. Pelsen findes i fire forskellige tabbymønstre og mange forskellige farvekombinationer; stribet, plettet, marmoreret- eller ringformet pelsmønster samt ensfarvet krop med striber på ben og hoved.

  Find din nye kat online: Norsk Skovkat killinger er til salg på GulogGratis.dk

  Vælg en af de Norske Skovkatte, som er til salg på GulogGratis.dk, når du vil have en flot og robust kat med et roligt temperament og stærke nerver. Med deres selvstændige og afbalancerede sind og væremåde trives skovkattene både med andre katte, hunde og børn. Faktisk kan skovkatten minde lidt om en hund; den er legesyg, kontaktsøgende og knytter sig ofte stærkt til en bestemt person. Uanset om din skovkat færdes inde eller ude, skal den have mulighed for at klatre og kradse, ligesom den kan lide at blive stimuleret gennem leg og træning.
  Læs mindre