Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Norsk Skovkat

4
Norsk skovkatte killing

Norsk skovkatte killing

4.500 kr.

Ønsker du at følge din killing fra starten af? Så har vi lige nu hos fynsskovkatte.dk en hun norske skovkatte killing til salg. Hun er født d 27 april og klar til at flytte hjemmefra når hun er 12 uger d 20 juli.de vil være vant til hverdagens lyde, andre katte, hund og børn. De har stamtavle, vil være vaccineret første gang, chippet og registreret i dansk katteregister, fået sundheds tjek og bog, orme og loppekur samt får en madpakke fra hills med herfra. Du kan se mange flere informationer og billeder af forældrene på vores hjemmeside fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
man.
Norske skovkatte killinger

Norske skovkatte killinger

6.500 kr.

Dejlige norske skovkatte killinger søger nye hjem (fra juli) Kælekatte og udstillings kastrater koster fra 6500 kr. - alle kælekatte er neutraliseret inden de flytter hjemmefra og dette er naturligvis med i prisen! Med alle vores killinger medfølger der følgende: - FIFe stamtavle - Købskontrakt fra Felis Danica. - Minimum vaccineret 1. gang mod kattesyge og katteinfluenza. - Sundhedsbog udstedt af dyrlæge. - Kontrolleret for navlebrok. - Ormebehandlet og fundet loppefri. - Kælekatte er neutraliseret,chippet eller øremærket inden de forlader os - tidligst når de er 14 uger gamle. - Mad med til den første tid. - Billeder fra deres opvækst. - Lidt legetøj. Alle vores killinger er vant til at være meget i hænder, således at du netop får en killing, som præget og socialiseret helt fra nyfødt. Vi forbeholder os retten til, at afvise købere uden yderligere forklaring!

9400 Nørresundby
17. apr.
Søger efter en Norsk skovkat killing/ungkat

Søger efter en Norsk skovkat killing/ung...

4.500 kr.

Om katten en eller anden form for defekt er ligemeget. Jeg har et udsøgt katte hjerte og katten vil få et fantastisk sted sammen med mig. For mere information kan du kontakte mig.

4572 Nørre Asmindrup
13. mar.
Den sødeste norsk skovkat killing.

Den sødeste norsk skovkat killing.

2.200 kr.

Den sødeste killing, Norsk skovkat. 12 uger gammel i dag, helt umulig at tage gode billeder af :-) sælges. Den har været hos dyrlægen I går, så han har sundheds bog. Orme/ loppe kur og første vaccination. Han er renlig, er vokset op med børn og hunde, man er velkommen til at komme og møde ham, samt at se hans mor. Han er meget fin i pelsen.

6372 Bylderup-Bov
9. dec. 2022