Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Maine Coon

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Katte / Maine Coon"

Opret favoritsøgning

Maine Coon killinger til salg på GulogGratis.dk: Smukke racekatte kan købes online


Salg af Maine Coon kattekillinger på GulogGratis.dk: Køb en skøn kat online

På GulogGratis.dk kan du købe ægte Maine Coon killinger og katte med og uden stambog fra både private og etablerede opdræt. Her sælges også andre racekatte som British Shorthair, Bengal, Norsk Skovkat, Hellig Birma og Ragdoll. Har du plads til flere kæledyr i dit hjem? Så adopter en af de søde kaninunger, som gives væk gratis, en af de frække hamstere som bortgives eller et af de charmerende marsvin, som gives bort. På GulogGratis.dk er der også salg af billigt tilbehør til katte, så her kan du finde en kattebakke på tilbud, billige kradsetræer eller kattefoder til en billig pris.

Læs mere
Ønsker du at købe en sød Maine Coon kat? På GulogGratis.dk sælges flotte racekatte

Der er ægte racekatte som den store, flotte Maine Coon til salg på GulogGratis.dk. Racen, som er den mest populære i Danmark og Tyskland, stammer fra det nordøstlige USA og har fået sit navn fra staten Maine. Den robuste kat har en busket og silkeagtig pels, som varierer i længden og er godkendt i mange forskellige farver. Hunnerne er mindre og mere feminine af bygning end hannerne, men begge har kraftige ben, store poter, brede skuldre, store spidse ører med tufser på ørespidserne og en lang hale med vajende pels.

Maine Coon katte til salg på GulogGratis.dk – her er også tilbehør til katte til salg

Den populære racekat med det imponerende udseende og det fantastiske temperament Maine Coon sælges på GulogGratis.dk. Den blide og godmodige Maine Coon-kat er socialt anlagt; den foretrækker at have selskab og vil gerne være med hvor det sker. Racen egner sig både som inde- og udekat, og dens legesyge natur gør den velegnet som familiekat. Med sin semilanghårede pels kræver racen dog en del pelspleje i form af regelmæssig børstning.
Læs mindre