Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Kattekilling

Kr. 200,-


Killing

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Katte / Killing"

Opret favoritsøgning

Søde kattekillinger sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan finde en voksen kat


Find en sød killing til salg på GulogGratis.dk: Her er også salg af billigt tilbehør til katte

De sødeste killinger er til salg på GulogGratis.dk, hvor der både sælges racekattekillinger og kattekillinger af blandings- og huskatte. Flotte Norsk Skovkat, Hellig Birma, Bengal og Maine Coon kattekillinger kan købes online. Hvis du bor i Aalborg, Aarhus, Odense eller København og leder efter en killing, skal du derfor klikke dig ind på GulogGratis.dk. Her finder du også kattebakker, kradsetræer og kattefoder på tilbud samt andet tilbehør til killingen til billige priser. Hvis du ikke har plads til en kat, kan du istedet få et mindre kæledyr helt gratis på GulogGratis.dk, hvor kaniner gives væk, marsvin gives bort og hamstere bortgives online.

Læs mere
Fine, små killinger sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe kattetilbehør til en billig pris

Adopter en charmerende killing på GulogGratis.dk, hvor kattekillinger fra Aarhus, Odense og København søger nye hjem. Inden du henter kattekillingen med hjem, skal du forberede killingens ankomst ved at anskaffe det nødvendige tilbehør og kattesikre hjemmet. Køb en åben eller lukket kattebakke med høje sider samt kattegrus til at fylde i bakken. Du får også brug for en vandskål og en madskål, som kan holde til jævnligt at blive vasket grundigt af. Find sjovt kattelegetøj som fjerpinde og pelsmus, der hjælper til at aktivere og stimulere katten, og du bør også anskaffe et kradsetræ, hvor katten kan hvæsse sine kløer.

Køb en dejlig kattekilling på GulogGratis.dk: Her er masser af søde katte killinger

Katte killinger sælges på GulogGratis.dk: Sæt din kat eller killing til salg online, når den skal have et nyt, godt hjem. Når du får en ny killing i huset, er det en god idé at købe det foder, som killingen er vant til at spise. Hvis du ønsker at skifte fodermærke eller type, skal du gøre det langsomt ved at blande det nye foder med det gamle og gradvist øge mængden af den nye slags foder – på den måde undgår du, at killingen får dårlig mave. Inden killingens ankomst skal du kattesikre dit hjem, så killingen ikke kan bide i løse ledninger eller slippe ud af åbne vinduer og døre.
Læs mindre