For hurtig søgning indtast
annonce id: 45296481
i søgefeltet og klik søg

3 killinger søger nyt hjem

Kr. 50,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
3 hanner fra 14. juni 2019, søger nyt hjem.

Helt almindelige huskatte, der har haft adgang til at komme ud i haven.

Den første han (Uffe) er hvid på maven og benene, og har gråstribet "dækken" henover ryggen og hovedet. Han er hvid i den underste halvdel af ansigtig og har ét blåt og ét grønt øje, som er ret kært. Han er eventyrlysten, og har været den, der første an, når huset og haven skulle udforskes. Han vil rigtigt gerne kæles med, og vil gerne ligge/sidde på én, når han bliver kælet med og spinder en del. Han sidder gerne og venter ved soveværelsesdøren om morgenen, når vi kommer ud og kalder så snart han hører os.

Den anden han (Ulrik), er markant større, end de to andre killinger. Han er gråstribet, har en hvid snude og hvide tæer på forpoterne. Og så er han semi-langhåret, Han er også blevet helt utroligt kælen og kommer gerne hen og vil kæles med, og spinder ret højt. Sidder også gerne på armen og nyder at blive kælet. Han har været lidt tilbageholden overfor nye ting, da han var helt lille, men efterhånden som han er blevet stor, er han blevet mere modig og deltager gerne i leg med sine søskende.

Den tredje (Ulla) er gråstribet ligesom Ulrik, men er mindre (ca. på størrelse med Uffe), og har helt hvide forpoter. Han har været den største jager, og ligger tit på lur for at fange sine brødre. Til gengæld har han været en lille smule tilbageholden. Han er dog kommet ret godt efter det, men er ikke en "skøde-kat". Han vil gerne kæles med, og er også relativt kælen, men er ikke meget for at blive holdt.

Deres mor vil ikke længere tolerere dem, så de er nødt til at finde et godt hjem nu.

OBS! Sporup ligger ved Hammel
Flere detaljer:
Opvækst , , , , , Alder 15 uger

Se også disse lignende annoncer