Huskat

8
Halv Maine Coone

Halv Maine Coone

500 kr.

2 røde killinger, langhårede, født 23/5, klar til at flytte hjemmefra 11/8. De 3 første billeder er pigen, født og opvokset inde, 100 % renlige.

8800 Viborg
i går
Hellig birma blandingskillinger søger nyt hjem

Hellig birma blandingskillinger søger ny...

500 kr.

Hellig birma blandinger søger nyt hjem Soffi fødte d. 26 juni tre små killinger. To piger og en dreng. Mor er hel tortoisefarvet hellig birma kat dog uden papirer og faren er en nabokat. Mor går normalt i voliere men er nu inde sammen med killingerne. Killingerne søger nyt godt hjem og er klar til at flytte hjemmefra fra d 18 september. Killingerne vil være tilvænnet at bruge kattebakke, hunde og andre katte samt have fået ormekur. De har fået kornfrit killingefoder. Killingerne er korthåret. Der medfølger: En pose killingkornfri Bamse med duft af mor Mor er på billede 1+2+15 Der er den hvide/grå hunkilling m. Gule øjne og den Rød/hvid hankilling tilbage De Er lidt forsigtig men stadigvæk meget nysgerrig. Killingerne kan reserveres mod et reserverationsgebyr på 350 kr/stk der ikke bliver refunderet ved evt fortrydelse. Reserverationsgebyret bliver fratrukket købsprisen på 700 kr/stk. Ny ejer står selv for chip, vacciner og evt neutralisering. Killingerne kan ses og afhentes på Tåsinge, Sydfyn 5700 Svendborg

5700 Svendborg
ons.
Kattekilling, rød med hvide poter
  • Kattekilling, rød med hvide poter - 2

Kattekilling, rød med hvide poter

200 kr.

Sød, rød hankilling, søger et godt hjem. Vant til kattebakke og dåsemad.

6760 Ribe
tir.
  • Kattekilling, rød med hvide poter - 2
Kattekillinger, hankøn, rød/hvid

Kattekillinger, hankøn, rød/hvid

100 kr.

Vi har 3 søde hankillinger, født d. 03/07/23. Klar til at flytte hjemmefra d. 25/09/23. Er både ude og inde, vant til kattebakke og meget kælen og legesyge. Vant til hunde og andre katte.

7200 Grindsted
lør.
1 sød killing søger nyt hjem

1 sød killing søger nyt hjem

50 kr.

OBS: Den røde hankat er afsat - derfor er det nu kun den flerfarvede hunkat som nu søger nyt hjem. 2 stk søde og omgængelige kattekillinger søger nyt hjem. Den rødmønstret killing er en hankat og den flerfarvede killing er en hunkat. De fylder 12 uger fredag den 8 september og er derefter klar til, at sige goddag til en ny familie. Begge killinger er vant til ar bruge kattebakke. Kom og aflæg dem et uforpligtende besøg 😻

9830 Tårs
7. sep.
Kattekillinger

Kattekillinger

Gives væk

Tre kattekillinger ønsker nyt hjem. De er klar til at flytte d. 10sept. Vant til hund og gode til at bruge bakke. Den røde og brogede er begge hunner og den hvide med sorte pletter er en han. De bor i Varde.

6800 Varde
1. sep.
Kattekilling.

Kattekilling.

250 kr.

Huskattekilling, stribet. 250 kr. Dværgkat sort hunkillling/ rød. 1000 kr. Tamme, renlige killinger. 12 uger.

7190 Billund
24. aug.
Killing søges.

Killing søges.

Købes

Rød killing søges. Ikke dyr racekat eller langhåret. Alm. sød huskat. Enten hel rød eller rød med lidt hvidt. Kommer til at bo på landet med masser af plads og kærlighed. Søges i Nordsjælland.

3230 Græsted
27. apr.