Huskat

71
Killinger søger nyt hjem

Killinger søger nyt hjem

Gives væk

Skønneste 5 små killinger fra d. 22 april og klar til nyt hjem pr. 8 juli :) Gives væk gratis De er skønne, livsglade og legesyge, vokset op i hjem med hund og vennes stille og roligt til hverdagens støj. De er kattebakke vante og super kælen, skriv gerne for mere info P for pige H for herre Sort hankat er afsat Gråstribet han med hvide poter afsat Pige med hvid blis i panden (billede 5) reserveret Pige (billede 2) helt gråstribet afsat

6920 Videbæk
i dag
Søde kattekillinger

Søde kattekillinger

800 kr.

Vores 3 farvede hunkat har født fem meget fine killinger d. 23 april. Rød hun x 2 (1 Reserveret) Pris: 1000,- Rød han (Reserveret) Tortie (Trefarvet) hun x 2 Pris: 800,- Killingerne vil være klar til at flytte hjemmefra den 16/7 hvor de er blevet 12 uger gamle. Killingerne vil være socialiseret på hund, børn og hverdagens lyde. De vil også være vant til at bruge kattebakke. Inden de flytter hjemmefra vil de have fået ormekur. Kommende ejere vil have mulighed for at besøge killingerne efter aftale. Depositum på halvdelen af prisen betales ved reservation og refunderes ikke hvis køber springer fra.

6880 Tarm
i dag
Søde kattekillinger

Søde kattekillinger

400 kr.

Vi er 2 hunkillinger på 12 uger og søger nyt hjem. Vi er meget legesyge og vi går I kattekassen altid.

5690 Tommerup
i dag
Kattekillinger

Kattekillinger

250 kr.

4 skønne han killinger søger nyt og kærlig hjem?? De er født d. 3 maj 2023 så de er klar til at flytte hjemme fra 26 Juli. De er dagligt i både voksen og børne hænder. Og hund er de også vandt til. De bor sammen med deres mor og vores anden hankat i stuen ja nu er de i hele huset ?? Lige nu bor de i Sønderjylland 6630 Rødding

6630 Rødding
i går
Verdens sødeste hankat

Verdens sødeste hankat

3.000 kr.

Verdens sødeste Blue søger ny madmor Blue er blanding af siameser, deraf kommer de flotte blå øjne og den lyse creme farve under striberne Han er den sødeste og mest kælne kat, som samtidig er en drengerøv som elsker at lege. Meget kontaktsøgende og vil gerne nusses, hvis du ikke vil nusse så nusser han bare selv op af dig 🙈 lægger sig på ryggen og gør sig til. Blue er vandt til andre katte (og elsker at lege med dem) og hunde. Han er vandt til at være inde/ ude kat men kan fint trives som kun indekat.

7323 Give
i går
Kattekillinger sælges

Kattekillinger sælges

350 kr.

2 skønne killinger sælges, en hunkat og en hankat. Han er gråstribet med hvide aftegninger. Hun er sort med hvide aftegninger. De er klar til at flytte hjemmefra d. 1/7-23. De er ud af et kuld på 4, hvoraf de 2 allerede er reserverede. Killingerne er vokset op inde i vores hus og er vant til lyden fra støvsuger etc. Alle killingerne er meget kælne og tillidsfulde. Inden de flytter hjemmefra vil de have fået ormekur og et check hos dyrlægen. Der medfølger sundhedsbog og foder til de første dage.

8530 Hjortshøj
i går
Hankat

Hankat

2.000 kr.

Vi sælger vores lille han killing da vi gør klar til at flytte og vi kommer ikke til at have tid til ham nu. Han er over lidt over 14 uger gammel og er meget legene og flot. Kom med bud så finder vi ud af det. Kan kontaktes på 42333766 Kontakt mig på 42333766 ved interesse

4700 Næstved
i går
Kat med 3 killinger

Kat med 3 killinger

400 kr.

Dejlig tam gårdkat med 3 killinger søger nyt hjem. Killingerne er ca 1uge gamle.

5390 Martofte
ons.
Killinger

Killinger

150 kr.

Søde killinger klar til august Pjuskede små typer

5260 Odense S
ons.
Kat, (kastrat)

Kat, (kastrat)

10 kr.

Sød neutraliseret hankat søger nyt hjem. Han er sød og børnevant og holder af at følge en rundt i hus og hjem. Han bider eller river ikke. Heller ikke når børnene bærer rundt på ham. Sød og loyal kat som ikke gør det store væsen af sig. Kommer når man kalder og er god til at fange mus og guldsmede Billedet er fra september'22. Han er 1 år nu.

5772 Kværndrup
ons.
Kattekilling

Kattekilling

500 kr.

Fire søde killinger søger nye hjem. Født 17/5 og klar til at flytte hjemmefra midt i uge 32. Mor er Maine coon blanding, far er ukendt. __________________________________ Der tages depositum på 250 kr __________________________________ 🔴En rød hun killing ( den mørkeste røde) 🔴RESERVERET En trefarvet hun ( samme farver som mor) 🔵En stribet dreng 🔵En rød/hvid dreng De får ormekur De bliver vant til børn og lærer at bruge kattebakke

8800 Viborg
tir.
Kattekillinger

Kattekillinger

Gives væk

2 søde hankatte søger et hjem pr. 20/6 hvor de er 12 uger. De er renlige, spiser og leger som de skal. Kælne katte. Søger et hjem, hvor det vil være muligt for dem både at være inde og ude når de er klar til det.

9210 Aalborg SØ
tir.
hun killing købes

hun killing købes

100 kr.

SJÆLLAND. hun killing købes. Skal være sund og rask. Grå, hvid, sort. Ikke rød.

2970 Hørsholm
man.
Kattekilling

Kattekilling

100 kr.

Søde killinger søger nye kærlige blivende hjem hvor man ved hvad man går ind til når man får sådan et lille nyt medlem af familien. Det er drenge 2 sorte og 2 gråstribede. De er klar til at flytte hjemmefra den 2 juli hvor de er 12 uger.

6040 Egtved
man.
Hunkat - Miv

Hunkat - Miv

150 kr.

Miv er den sødeste lille hunkat, der er ustoppeligt energisk. Hun er meget nysgerrig, legesyg og særlig kælen. Hun vil helst gerne følge dig hvor end du bevæger dig hen, og kan godt lide at “snakke”. Hun er født d. 8. september og har endnu kun været inde, hun vil dog uden tvivl drage meget glæde af at komme ud. Fra dette hus har hun både gået med kat og hund, og er særligt gode venner med hunden. Det knuser mig at skulle af med min lille Miv, der ellers er alt hvad jeg har drømt om ved en kat, men grundet økonomiske vanskeligheder må jeg erkende at jeg ikke længere vil være den bedste ejer for hende. Henvendelse via telefon-nummer venligst kun ved ios - min telefon virker ikke for tiden, så da jeg må substituere med min iPad, kan jeg kun modtage beskeder fra ios. Messenger – Julie Lykke Olesen - Jeg opdager nok hurtigst henvendelser via messenger eller beskeder, men jeg sørger for at tjekke Gul og Gratis regelmæssig :)

9670 Løgstør
søn.
Hunkat - Pusle

Hunkat - Pusle

1.500 kr.

Pusle er en meget sød kat, der lige er fyldt 2 år d. 31. maj. Hun kan være den kærligste kælne kat - men helst når det passer hende ;) Hun er herfra vant til både kat og hund og har en hurtig tilpasningshistorik. Derudover er hun også pæn til at tage imod gæster. Hun var mere legesyg som killing, men dette kan også grundes den yngste kat, der er langt mere aktiv og nysgerrig. Hun har både fungerer som ude og inde kat, men har ikke været ude siden anskaffelsen af den yngste d. 10. december 2022. Det er med tungt hjerte at oprette annoncen på hende, da hun er min lille skat, men grundet økonomiske begrænsninger kan jeg desværre ikke længere være den bedste ejer for hende. Henvendelse via telefon-nummer venligst kun ved ios - min telefon virker ikke for tiden, så da jeg må substituere med min iPad, kan jeg kun modtage beskeder fra ios. Messenger – Julie Lykke Olesen - Jeg opdager nok hurtigst henvendelser via messenger eller beskeder, men jeg sørger for at tjekke Gul og Gratis regelmæssig :)

9670 Løgstør
søn.
Langhåret kattekillinger RESERVERET

Langhåret kattekillinger RESERVERET

500 kr.

Søde langhåret han kattekillinger sælges. De er vant til kattebakke og at være ude og inde. De er klar til afhentning søndag d. 11/6. Man skal selv medbringe transportkasse.

7570 Vemb
søn.
Hunkat søges

Hunkat søges

123 kr.

Hej! Bertram søger en sød hunkat, der kunne tænke sig at flytte sammen med ham. Skal kunne bringes til Sædding i 6710. Send gerne SMS

6710 Esbjerg V
søn.

Få beskedNår der er nye resultater i Huskat

Lup med søgeord i
1 lille pige søger nyt hjem

1 lille pige søger nyt hjem

100 kr.

Bor i stald/ude. Er vant til at bruge kattebakke. Vant til hund, høns, børn, heste. Dagligt i hænder, får både tørkost og vådfoder.

6500 Vojens
lør.
Søger en Huskat ?😊😊😊

Søger en Huskat ?😊😊😊

Købes

Hejsa søger en Huskat gerne en indekat, og gerne en der renlig og gør ikke noget om det er en Hun eller Han kat?😊😊😊😊😊

5240 Odense NØ
30. maj.
Ung kat

Ung kat

500 kr.

Simba er 1,5 år. (September 2021). Vaccineret og kastreret. Han har fået loppekur og lige været til sit årlige dyrlægetjek. Han er 100% renlig og har kun været inde. Han er vant til andre katte og har aldrig mødt en hund eller børn. Han trænger til et hjem, hvor han kan komme ud og helst enekat. Jeg kan ikke tilbyde ham at komme ud, da vi bor lige op ad en vej. Han er reserveret og vil gerne putte i en hule eller skab. Jeg tror han vil komme mere frem, hvis han bor et sted med 1 enkelt kat, og ingen hund eller børn. Synes det er synd, han gemmer sig, hvorfor ved jeg ikke. Men tænker han trænger mega meget til at kunne komme ud og røre sig. Han får Hills foder

4735 Mern
28. maj.
Hvid huncat

Hvid huncat

3.000 kr.

Meget smuk hun katte, hel hvid. Hendes mor er langhåret så hun har langhåret genen (75% af hendes killinger burde være langhåret). Lige fuld et år i slutning af marts. Ikke steriliseret. Hun har netop fået hendes rejse passport i sidste uge. Hun har en lille skade ved halen som er i gang med at hele, men det går opad. Sælges pga flytning, da jeg ikke har fandt en permanent bolig til sommer desværre!

4583 Sjællands Odde
27. maj.
Skønne killinger søger nye hjem

Skønne killinger søger nye hjem

800 kr.

Hej derud Har disse skønheder der søger 5 nye hjem om 2 md og 3 uger Ca Ved godt det er tidligt at ligge dem op mene synes at folk skal have chance for at kun følge deres nye familiemedlem hele vejen Dyrlæge stå den nye ejer selv for Kan ik sige lige pt hva køn de har men det er jo hele ik kønnet man forelsker sig i mene deres personlighed Pris på de skønheder er 800 kr Hvis man ønske at får sådan en dejlig lille killinge hjem så skal man ligge det halv af beløb så jeg ved at du er opsat på at vil giv den lille killinge et dejligt hjem og en masse kærlighed Der er 2 sort killinger og 3 grå striber mene 3 forskellig grå stribe killinge og de er alle rigtig skønne Håber der sidde nogle derud der brænde for at giv dem en masse kærlighed og et dejligt hjem Så jeg kryds alt for der sidde nogle derud der virkelig bare som sagt mangle en at kaste al sin kærlighed på

4840 Nørre Alslev
25. maj.
Killinger

Killinger

Gives væk

2 hunner og 2 hanner 🌸 Klar til at flytte hjemmefra d. 7/7

9500 Hobro
24. maj.
Katte Killinger

Katte Killinger

650 kr.

Flere killinger, indekat, 5 uger 3 skønne kattekillinger de vil alle være socialiseret og vant til mennesker så gode familie katte bor indenfor så bliver vant til alle lyde, meget kælne og sociale der 2 hun katte og 1 han kat killing de er født d 20 april og må rejse når de 12 uger og rejseklar så søger man sin nye eller 2 bedste venner så skriv, de kan revseres nu og følges til afhentningen 1 sort/hvid pige tilbage rigtig skøn

6670 Holsted
24. maj.
Kat gives væk

Kat gives væk

Gives væk

Kælen hunkat søger nyt hjem :) -indekat -2 år -En god støvsuger i køkkenet😅 Tlf: 24 77 11 70

4261 Dalmose
23. maj.
Huskatte

Huskatte

750 kr.

Huskatte på 3 år, Milo og 6 år, Nemo, er store, sort/hvide velplejede og sunde familie inde / ude katte, som er vant til hund, køer, ponyer, fritgående høns og fritgående lille kanin. De er gode til at fange mus, rotteunger og muldvarpe. Elsker at putte på sofaen med os. De er vant til børn, som er vant til dyr. De sælges med alt udstyr: kattebakker, kattegrus, foder, ormekur, flåtmidler. Sælges kun pga. flytning

6990 Ulfborg
23. maj.
2 katte bortgives

2 katte bortgives

1 kr.

HASTER Går af med mine to katte af personlige grunde. Det er en hunkat på 3 1/2 og en hunkat på 2 Det er mor og datter så de bliver givet væk sammen, da det ville være synd at skille dem ad. Der ville selvfølgelig følge alt med til dem, som 2 krassetræer, mad og vandskåle, foder spand og div legetøj, 3 kattebakker. de er vant til børn og er meget selvskablige og kælende. De er ikke neutraliseret

4660 Store Heddinge
21. maj.
Købes

Købes

Købes

Købes efter den 1-7 får et godt hjem skal helst være inde kat og helst fra Holbæk og rørvig .

4573 Højby
21. maj.
Kattekillinger

Kattekillinger

250 kr.

Vores kat Popsi (den hvide på billedet), har fået 5 skønne killinger. De er født i min datters seng, ovenpå hende mens hun sov.. hvilket betyder de kommer til at vokse op i trygge omgivelser, med alle hverdagens lyde og rumsteren. Vi har en datter på 2 snart 3 som er ved og omkring killingerne hele tiden, samt de ville vokse op med hund. Alt i alt bliver de nogle skønne sociale killinger. Prisen er sat da jeg har en formodning om, at hvis man skal betale for et dyr, behandler man det også ORDENLIG! Kattene er født d. 25 april klokken 02:59-06:00.. og ville være klar til afhentning om ca 12 uger! Nogle gode solide killinger. Det ville være muligt at følge killingen fra den er omkring 4 uger og frem til afhentning hvor man har mulighed for at se den så ofte som det er muligt ift. hverdagens pligter. Skriv gerne, for yderligere information

9620 Aalestrup
15. maj.
Hankat (solgt )

Hankat (solgt )

600 kr.

Har den flotte hankat jeg dsv ikke kan have her grund han ikke kan være indekat og kan simpehen ikke lukke ham ud da der en meget trafikeret vej herude

5000 Odense C
3. maj.
Kat, kastereret

Kat, kastereret

Gives væk

4 år gammel huskat vandt til børn og hunde, vandt til at være uge og inde, søger nyt hjem grundet flytning

7741 Frøstrup
1. maj.
Mickeys nye bedsteven

Mickeys nye bedsteven

Gives væk

Mickey søger et nyt hjem Ude/ inde. Han er født den 14/8 - 22 Mickey er meget kælen og vant til børn

837 Hadsten
30. apr.
Killing søges.

Killing søges.

Købes

Rød killing søges. Ikke dyr racekat eller langhåret. Alm. sød huskat. Enten hel rød eller rød med lidt hvidt. Kommer til at bo på landet med masser af plads og kærlighed. Søges i Nordsjælland.

3230 Græsted
27. apr.
Søger langhåret killing

Søger langhåret killing

500 kr.

Hej jeg søger en langhåret killing gerne han kat.

9600 Aars
3. apr.
Rolig huskat

Rolig huskat

Gives væk

Laiqa er en almindelig huskat på 7 år (fra maj 2015). Steriliseret. Hun trives bedst uden andre dyr. Jeg ved ikke om hun kan med børn, men da hun er en anelse sky, tror jeg hun ville have det bedst uden. Hun er meget renlig. (Dog er det vigtigt med en "Hop-in" kattebakke, da hun rejser sig op når hun tisser). Hun er sky overfor fremmede indtil hun lige får set dem an og derefter vil hun meget gerne kæles for og har brug for mere opmærksomhed end jeg kan give hende. Hun er generelt en meget stille og rolig kat, men elsker at jage en laser. Hun har paradentose, så det skal der kunne tages hånd om.

9830 Tårs
31. mar.
Hellig birma/ragdoll

Hellig birma/ragdoll

5.000 kr.

Vi er 2 lækre hellig birma/ragdoll killinger som må flytte hjemmefra om 4 uger. Vi er 2 piger. Vi er fra den 30 maj. Vi er meget nysgerrige begge 2, og meget tillidsfulde. Vi bor sammen med både mor og far, og det er vores far på billedet. Når vi er klar til at flytte hjemmefra, så har vi været hos Dr. Dyr og fået vores tjek, og vacc. Vi har også fået ormekur. Vil i høre mere om os, eller se os, så skriv til Louise på 40190029. BEGGE KILLINGER ER RESEVERET

7800 Skive
8. jan.
En sød hun kat søger et kærlig hjem

En sød hun kat søger et kærlig hjem

300 kr.

Min søde hun kat søger nyt hjem pga. Allergi. Hun fik sin første vaccin. Hun er ind og ud katm

5600 Faaborg
7. jan.
Søger en killing

Søger en killing

Købes

Søger en sød killing nær Århus bor i rækkehus på landet ude i Hjortshøj / hårup.

8530 Hjortshøj
6. jan.
Hunkat

Hunkat

200 kr.

Kælen musefanger vant til at være både inde og ude, og bruger kattebakke.

4660 Store Heddinge
4. jan.
Kattekillinger

Kattekillinger

100 kr.

Killinger gives væk , vi er livlige og kærlige.

9870 Sindal
29. dec. 2022
Killing, sort og hvid, reserveret

Killing, sort og hvid, reserveret

100 kr.

Dejlig, stærk, legesyg killing, stor nok til at forlade sin mor. Sort og hvid med et karakteristisk fipskæg. Er vant til hund. Går i kattebakke. Han. Har mest været indenfor, men er begyndt at komme ud.

8400 Ebeltoft
27. dec. 2022
Sushi & Chili, 1 år

Sushi & Chili, 1 år

200 kr.

Vi bliver desværre nød til at sælge vores piger, da vi endelig har fundet en lejlighed til os, men ingen husdyr tilladt. Har en masse informationer på pigerne, bare send en sms! Vi opholder os i sommerhus i gedesby, da vi har ledt efter et hjem i nogle måneder, derfor kan hun hentes i gedesby sommerhuskvarter. For interesse kontakt min på mit nummer, det er nok bedst til skrive en sms, så jeg ikke bryder ud i gråd 28689197

4874 Gedser
26. dec. 2022
Kat

Kat

10 kr.

Sød kærlig hunkat på 6 måneder ønsker nyt blivende hjem.

6400 Sønderborg
26. dec. 2022
Søger kattekilling 12-15 uger

Søger kattekilling 12-15 uger

800 kr.

Jeg søger en kattekilling på 12-15 uger. Helst en hunkat men en han er også fin

2610 Rødovre
24. dec. 2022
Katte killing

Katte killing

1.000 kr.

Hej. Jeg var ude for at hente Luna her for ikke spor langtid siden, men syntes ikke at jeg har tiden eller overskuddet til at gå og sørge for hende. Syntes hellere hun skal ud til en anden. Hun er født d. 31 marts 2022 (100 dage gammel) Der medfølger toiletbakke, toilet skovl, ørerens(hun har lidt snavs i ørene) og skål. Hentes i Kolding.

6000 Kolding
23. dec. 2022
Sød hunkat

Sød hunkat

Sælges

Lille sød og nem hunkat, som er meget kærlig og elsker at lege. Både inde og ude-kat.

6700 Esbjerg
22. dec. 2022
Kat

Kat

Sælges

2 år gamle, der følger kattebakke, krassetræ, transportbur. Gives væk på grund af sygdom.

6705 Esbjerg Ø
19. dec. 2022
Hunkat

Hunkat

50 kr.

Hunkat gives væk Hun er både inde/ude og er meget kælen . Videreformidles pga flytning

9430 Vadum
18. dec. 2022
Kattekilling

Kattekilling

10 kr.

Søde hvide huskatte bortvises, kommer fra hjem med hund og kattebakke , opvokset indenfor i bryggers, rimelige snaksaglige , der formodes at være 2 hunner og 1 han .

5592 Ejby
18. dec. 2022
Sød kat 1 år

Sød kat 1 år

Sælges

Sød kat Chloé, kan desværre ikke med vores hund. Derfor søges et godt hjem til hende uden hund. Hun er en fantastisk musefanger, vant til at være ude.

5300 Kerteminde
14. dec. 2022
Hankilling

Hankilling

150 kr.

født d. 4. juni. Meget tæt i pelsen. En lille vams. Er vant til hund. 1. November bliver han kastreret og prisen stiger derefter til ialt 1200

9560 Hadsund
13. dec. 2022
Maj killinger 2022 & katte 2021

Maj killinger 2022 & katte 2021

100 kr.

Skønne kærlige bakkevandte inde - ude . Send SMS . Bringes gerne i bil ca 50km ?

7755 Bedsted Thy
13. dec. 2022
2 søde killinger

2 søde killinger

Sælges

2 søde killinger søger nyt hjem. De er renlige.

9310 Vodskov
10. dec. 2022
Hunkat søger nyt hjem.

Hunkat søger nyt hjem.

300 kr.

Halv huskat og dværg maine coon. Hun er 3 år gammel, steriliseret, chippet og øremærket. Søger en kærlig familie der kan give hende et dejligt hjem, da jeg desværre ikke kan have hende mere, grundet flytning. Hun er sød, trofast og kælende og er vant til børn. Ønsker en familie med landlig omgivelser.

8410 Rønde
10. dec. 2022
Hun kat søger nyt hjem

Hun kat søger nyt hjem

Sælges

Hun kat søger nyt hjem. Hun er ude kat. Renlig.

9310 Vodskov
10. dec. 2022
Killinger klar til at flytte hjemmefra

Killinger klar til at flytte hjemmefra

3.000 kr.

Killinger fra d. 30. august er klar til at flyttehjemmefra d. 22. november, hvor de er 12 uger. De er vokset op inden for sammen med deres super mor. De har kurv, kradsetræ og legetøj. De er renlige og anvender kattebakke med hvidt klumpende kattegrus. Ny ejer står selv for vaccine og chip. Ved ønske og forudbetaling gør jeg det gerne for dig. Grå kælen langhåret han killing 3000.- 3 farvet kælen og lidt forsigtig hun killing: 1500.- Sort kælen og legesyg han killing 1200.-

6100 Haderslev
10. dec. 2022
Hankat søger nyt hjem

Hankat søger nyt hjem

200 kr.

Har en hankat der søger nyt hjem hurtigst muligt. Vi må ikke have katte i den nye lejlighed. Han er lige blevet 1 år gammel Han elsker børn som i kan se på billedet. Han er en meget kæle kat der altid vil nusses med og snakkes med.

8900 Randers C
5. dec. 2022
Katte

Katte

900 kr.

2 søde katte. Er vandt til at være i stalden, gode til at fange mus. Er steriliseret! :)

7430 Ikast
3. dec. 2022
Norsk  Skovkat

Norsk Skovkat

1.000 kr.

Lola er en 3 årig, steriliseret hunkat. Hun er en hyggefis, og elsker at putte i sengen og sofaen. Hun kan sammen med andre katte og hund. Hun skal kunne være både ude og inde.

9500 Hobro
2. dec. 2022
Side:af 2