Hellig Birma

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Lækre hellig birma bamser m/ stamtavle
  Lækre hellig birma bamser m/ stamtavle

  2 billeder

  d. 10.11 4.600,-
  Hellig birma 6 år
  Hellig birma 6 år

  4 billeder

  image_search_result
  d. 08.11 1.500,-
  Lillatabby pige m. Tavle
  Lillatabby pige m. Tavle

  3 billeder

  d. 06.11 5.500,-
  Hellig Birma søger nyt hjem
  Hellig Birma søger nyt hjem

  4 billeder

  bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
  Hellig Birma søger nyt hjem, Jeg ser mig desværre nødsaget til at sælge Victoria. Jeg har ikke overskud nok til at tage mig så godt af hende, som hun fortjener. Hun er en Hellig Birma på 9 år. Hun er stille og rolig, hun skal altid hilse på gæster og skal undersøge alt. Især skuffer og skabe! Hun er ikke bange for fyrværkeri, men dog for støvsugeren. Victoria elsker at ligge fuldstændig dækket af en dyne og beder faktisk om at blive puttet! Hun miaver om vil have mig til at åbne soveværelsesdøren, løfte op i dynen og forme en hule. Dér ligger hun så og snorker hele eftermiddagen. Jeg har haft hende siden hun var 3 år, hun har været vant til, at det bare er os to og kun at være i min lejlighed. Hun har kun været ude i transporttasken, når vi skulle til dyrlæge og dér charmerer hun alle! Hun skal altid hilse på dyrlægen og finder sig tålmodigt i alle undersøgelser. Hun har været nødt til at få fjernet tænder af to omgange, på grund af tandresorption. De små fortænder og et par kindtænder. Victoria fik kronisk bronkitis for et år siden, den er virkelig mild og så længe hun får sin medicin hver morgen, har hun ingen symptomer. Medicinen er en lille dosis binyrebarkhormon, en kvart pille, knust og blandet i en flydende snack. Binyrebarkhormon giver ingen bivirkninger hos katte. Hun har lige haft sin årlige helbredsundersøgelse og vaccination. Victoria's pels er kun ét lag, typisk for racen og danner derfor næsten ingen knuder. En børstetur om ugen, er alt hvad der skal til. Det er heller ikke noget problem at klippe hendes klør. Hun er stambogsført, steriliseret, chipmærket og registreret i begge registre og som sagt lige blevet vaccineret. Hun vil passe bedst som eneste kat i huset og som indekat. Hvis hun skal ud, kun i snor eller i en voliere eller indhegnet og kattesikkert have, intet fritløb. Alle hendes ting, foder og medicin vil følge med hende.
  d. 03.11 800,-
  Hellig Birma
  Hellig Birma

  5 billeder

  d. 29.10 4.500,-
  Hellig birma
  Hellig birma

  2 billeder

  d. 11.10 1.000,-

  Hellig Birma katte sælges på GulogGratis.dk, hvor du kan købe en skøn Birma kat eller killing


  Salg af Hellig Birma på GulogGratis.dk: Birma-katte i flotte farver kan købes online

  På GulogGratis.dk sælges de sødeste Hellig Birma killinger og katte med flotte farver og et godt temperament. Er det en rødmasket eller en blåmasket Birma kat, du ønsker dig? Så tag et kig på de fine katte, som søger nye hjem på GulogGratis.dk. Her er også andre racekatte som Maine Coon, Norsk Skovkat, Somali og Bengal til salg. Betyder race og temperament ikke så meget for dig? Så adopter en kat på GulogGratis.dk, hvor der er annoncer med blandingskatte, huskatte og killinger. Hvis du er på jagt efter kattetilbehør på tilbud, finder du alt, hvad du skal bruge på GulogGratis.dk, hvor du kan købe billige kradsetræer og kattefoder til en billig pris. Hvis du kan finde plads til endnu et kæledyr, kan du finde et lille nyt familiemedlem blandt annoncerne med hamstere som bortgives, marsvin som gives væk og kaniner som gives bort.

  Læs mere
  Ønsker du dig en skøn Hellig Birma kat? På GulogGratis.dk sælges smukke racekatte

  Klik dig ind på GulogGratis.dk og find en smuk og sød Hellig Birma kat til salg. Birmaen er en semilanghåret kat med karakteristiske hvide poter og en fyldig krave. Den har et kraftigt hoved med fyldige kinder, en middelkraftig krop med korte, solide ben samt en fyldig og busket hale. Racen er især kendt for sine dybblå, let ovale øjne og sin farvede maske, som blandt andet kan være brun, blå, rød, chokolade eller lilla. Birmaen har et smukt og harmonisk helhedsindtryk – og den beskrives som værende lige så sød, som den ser ud.

  Fald for en sød Hellig Birma killing på GulogGratis.dk, hvor flotte racekatte er til salg

  Find den helt rigtige kat for dig på GulogGratis.dk, hvor Hellig Birma killinger og katte er til salg. Birmaen er en ukompliceret og harmonisk kat med en god tilpasningsevne. Racen er livlig, charmerende, intelligent, nysgerrig og meget socialt anlagt. Den egner sig fint til børnefamilier, da den er legesyg og glad for selskab. Birmaens lange pels kræver regelmæssig børstning, men den er generelt en sund kat uden specifikke arvelige sygdomme.
  Læs mindre