Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

British Shorthair

3
Dejlig dreng på 4 år.

Dejlig dreng på 4 år.

2.000 kr.

Det er med blødende hjerte jeg overvejer at finde et nyt hjem til min store kærlighed. Han er begyndt gerne at ville ud, og det kan jeg ikke tilbyde ham her hvor jeg bor. 🥲 Han holder os vågne hele natten, fordi han gerne ville ud. Det er derfor vigtigt at man er indstillet på det i et nyt hjem. Han kan ikke være indekat. Utrolig kærlig dreng der gerne følger efter dig og er med i alt hvad du laver. Elsker at ligge ovenpå dig, og er derfor et krav han må komme med i seng og sofa. Ja, jeg laver denne annonce for lige at mærke efter om det rette hjem kan findes til ham. Han er ikke trafikvant, så det allerbedste vil være et sted uden meget trafik, da han ikke har ‘respekten’ for biler.

5230 Odense M
tir.
British shorthair

British shorthair

2.700 kr.

NY PRIS!!! Fordi Anne har brug for et nyt og godt hjem. Anne søger nyt, godt og blivende hjem. Hun sælges fordi min arbejdssituation er ændret så jeg ikke længere har tiden til hende. Hun er indekat, har kun været ude i snor. Har haft hende siden hun var et år gammel. Hun er meget kærlig og nyder at hygge ved siden af sin ejer. Er sund og rask og har aldrig været syg. Anne er registreret ved Dansk katteregister. Med Anne følger alt hendes udstyr som transportkasse, lukket kattebakke, div børster, kamme og seler og 2 kradsetræer, foder, madskåle og kattegrus. Et hjem uden helt små børn vil være ideelt.

9500 Hobro
8. maj.
British shorthair / longhair

British shorthair / longhair

9.000 kr.

Killinger født 22/08/06 og klar til at tage hjemmefra den 22/10/29. 1. SE*Royal Argentum Skywalker, bsh ns25 ? 2. SE*Royal Argentum Sapphire Claw, blh ay25 Flere billeder og videoer kan ses på Instagram (british_pixie) Ved levering er killinger: - vaccineret 2 gange, - ormekur to gange, - chippet - socialt trænet, - 3 års skjulte fejl forsikret hos Agria, - dyrlæge undersøgt senest 5 dage før levering, - rengør rummet, - opdrættet på kvalitetsfoder. Som køber får du en killingepakke med mad til de første dage, legetøj, godbidder, tæppe mm. Ved flytning medfølger følgende: - Stamtavle i Sverak, - inspektionspapir, - vaccinationsbog, - købsaftale. Begge forældre er trygge og behagelige katte. Forældrene har stamtavler i Sverak. Killingerne sælges med stamtavle i Sverak og kun til samvær til ansvarlige og kærlige familier. Britiske killinger er omgængelige indekatte, der kan lide at spinde i dine arme. Kommer også rigtig godt ud af det med andre dyr. Det er vigtigt at killinger går til den rigtige familie og hvis du er interesseret, så skriv og fortæl lidt om dig selv. Betalingen er 2.500 :- som trækkes fra det samlede beløb og refunderes ikke ved afbud. Undskyld mig hvis oversættelsen ikke er helt korrekt, men jeg håber du forstår det meste af det, vi kan snakke på video eller andre muligheder. Mob: +46702887988 email: hintzmargarytagmail.com.

22762 Lund
26. nov. 2022