British Shorthair

15
Blå Brite killinger
  • Blå Brite killinger - 2
  • Blå Brite killinger - 3

Blå Brite killinger

8.500 kr.

Smukke, kælne, legesyge blå bamser, med stamtavle, sundheds bog, vaccinationer og chip(evt neutraliseret før flytning) søger deres nye faste hjem. Godt socialiseret og ret cool. Klar til at flytte 2 uge i sep. Der er 4 hanner og 2 hunkatte, har deres mor og far herhjemme. virkelig nogen skønne killinger.Skriv for yderligere oplysninger.

9400 Nørresundby
i går
  • Blå Brite killinger - 2
  • Blå Brite killinger - 3
  • Blå Brite killinger - 4
  • Blå Brite killinger - 5
Britiske korthårkillinger til salg

Britiske korthårkillinger til salg

2.500 kr.

Killinger er klar til at forlade deres rede. De er nu 14 uger og toilettrænede. Det drejer sig om 3 killinger, 1 han og 2 tæver. De er klar til at forlade deres rede nu

1896 Frederiksberg
ons.
4 British Shorthair

4 British Shorthair

1.500 kr.

British Shorthair, flere killinger, 11 uger , salgsklar 20.09.2023, m. stamtavle Smukke gold bamse søger nyt hjem. Killinger får stamtavle, vaccination, chip, registrering i katteregister, orm-loppe behandling, købsaftalen medfører også. . Alle killinger og begge mødre er sammen.

8543 Hornslet
ons.
British fold

British fold

5.000 kr.

Katte er klar til booking. Meget kærlig og legende, første vaccination og indre og ydre ormekur. Der er 3 mænd og en kvinde til rådighed. De sidste billeder er af forældrene.

8700 Horsens
tir.
Brittish shorthair

Brittish shorthair

8.500 kr.

Smukke bamse søger nyt hjem. Killinger får stamtavle, vaccination, chip, registrering, orm-loppe behandling, købsaftalen medfører også.

8700 Horsens
man.
Danmark’s smukkeste British Shorthair killinger

Danmark’s smukkeste British Shorthair ki...

7.000 kr.

> Én dreng og én pige tilbage < Smukke bamser i farver golden, lilac, tabby og tortie fra AarsCats; opdrættet af professionel opdrætter. Racetypiske, med karakteristisk, sprød, vamset og meget tæt blød bamsepels og de smukkeste øjne. AarsCats killinger opdrættes på det bedste af det bedste, vores avlskatte har hver og én opnået Champion titlen og er kåret som Danmarks mest racetypiske og smukkeste British Shorthair i 2022. Alle vores avlskatte testes årligt for at udelukke sygdomme af enhver art. Bamsekillinger født d. 25. marts og først klar til at flytte til deres nye hjem når de er 14 uger (fra 1. juli). Reserverede killinger kan naturligvis besøges, hvorved der er mulighed for at følge den skønne lille bamse og killingen derved kan lære sin kommende nye ejer at kende. Killinger er renlige, gør brug af kattebakke, spiser tør- og vådfoder, hygger sig dog stadig med en tår ved Mor’s mælkebar. Killingerne er vaccineret, ID-mærket, registreret, neutraliseret + evt. øretatoveret inden de forlader reden. Ved afrejse har killingen en killingebox med mad til den 1. uge, legetøj, snacks, tæppe til transportkasse og killingens sundhedsbog, med oplysning om vaccinationer, ID-chip registrering samt sundhedsmæssige perfekte tilstand. Killingerne er fri for lus, lopper og andet utøj og har fået ormekur inden overdragelse. Forældredyr stambogsførte, testet fri for HCM + øvrige arvelige sygdomme, killinger sælges med garanti for deres sundhed. Dette for at købere kan være trygge og sikker på at få fornøjelse af deres dejlige britebamse i adskillige år, uden risiko for dyrlægebesøg i utide. Ved reservation er depositum kr. 2.000,- resterende beløb betales når killingen overdrages. Købskontrakt medfølger med oplysning om killingens data og færdrende ophav. Ring på tlf. 2992 3216 ved interesse for de velsocialiserede og kælne bamser, så finder vi et tidspunkt, hvor de og deres Mor og Far kan ses og opleves. Besigtigelse af killinger kan finde sted i Aars eller i Gilleleje.

3250 Gilleleje
10. sep.
Smukke British Shorthair bamsekillinger

Smukke British Shorthair bamsekillinger

7.000 kr.

Smukke British Shorthair født d. 2. juli og klar til at flyve fra reden d. 8. oktober 2023. Mor International Champions vinder og har præsteret en smuk Tabby tortie prinsesse og tilsvarende en smuk blå bamsedreng. Smukke prinsesse Celine, der ligner sin kloge Mor, elsker at lege med sin bror og er meget kærlig. Cornelius, en fræk og sjov dreng, vil deltage i alt og bestemt ikke gå glip af noget. Altid er han på opdagelse og elsker at lege. Begge to er utroligt kælne. British Shorthair fra AarsCats er baseret på professionelt opdræt, alle vore avlskatte er kåret som Champions inden de indgår i avl. Vore avlskatte er kåret som Danmarks mest racetypiske British Shorthair og udtaget til Scandinavian Winner Show som smukkeste British Shorthair i DK. Vi er stolte af vores avlskatte og de små bamser, der vil være færdigvaccineret, ID-chippet, neutraliseret, øretatoveret og registreret i Katteregisteret inden de flytter hjemmefra. De små bamser er meget legesyge og kærlige. Helt renlige, bruger kattebakke, fri for lus, lopper og andet utøj og spiser med stor fornøjelse kvalitets våd-/tørfoder, når de ikke hygger sig med en tår ved Mor’s mælkebar. Killinger ‘fix & færdig’, inden overdragelse, så ny ejer alene skal koncentrere sig om at lære deres nye familiemedlem at kende, som bliver ret let, da de begge to er meget sociale, kærlige og følger med i alt hvad der sker omkring dem. Reservationsgebyr kr. 2.000,- i depositum, for at sikre sig at den valgte bamse ikke sælges til anden side og man er velkommen til at besøge/følge den killing man har valgt. Resterende beløb af killingens pris betales ved overdragelse. Med følger købskontrakt, sundhedsgaranti, stamtavle, killingeboks med mad til den 1. uge, favoritlegetøj, plus tæppe til transportkasse og lidt lækkerier. Hvis intereseret i at opleve killingerne, så ring på tlf. 29 32 32 16, for at aftale tid hvor de små bamser og deres fædrende ophav kan ses og opleves, hvilket kan finde sted i enten Aars eller i Gilleleje.

3250 Gilleleje
7. sep.
Brite killinger

Brite killinger

8.500 kr.

6 stk skønne blå killinger, søde, venlige, søger deres nye hjem.

9400 Nørresundby
3. sep.
BKH Kitten

BKH Kitten

500 kr.

Hej 3 BKH mix Killinger søger et NY hjemme die er Nu klar Til flytte Fra

6851 Janderup Vestj
1. sep.
British shorthair Killing

British shorthair Killing

6.000 kr.

Dejlig hankilling klar til sit nye hjem. Han er vant til børn i hjemmet. Lækker tykpelset bamse med lyse blå-grønne øjne. Vi tager meget gerne imod besøg, og forbeholder os retten til at finde det rette match.

9230 Svenstrup J
30. aug.
Brittish shorthair

Brittish shorthair

6.500 kr.

Søde Eliza søger nyt hjem. Hun har stamtavle, vaccination, chip, registrering, orm-loppe behandling, købsaftalen medfører også.

8700 Horsens
27. aug.
British Shorthair

British Shorthair

6.000 kr.

Vi har 4 sød killinger ud stamtavle. 1 Han Killing tillbage. Begger forældre er British Shorthair med stamtavle. Mor er en blue og Far er Silver Shaded. 1 Silver Shaded hun killing (reserveret) 1 Silver Shaded han killing (reserveret) 1 Silver Shaded tabby han killing 1 Silver Shaded han killing (reserveret) Killinger er sund og rask! De koster 6.500 med et ikke-refunderes depositum på 2000DKK. I prisen er ormekur, sundhedstjek og første vaccine

8600 Silkeborg
24. aug.
British shorthair killinger med stamtavle

British shorthair killinger med stamtavl...

7.900 kr.

2 creme farvede han killinger med stamtavle. Ved afrejse ved 14 uger er de kastreret, vaccineret 1. gang, chipmærket, registreret i Det Danske Katteregister, sundhedsundersøgt og har fået ormekur. Der medfølger en killingepakke med et tæppe og lidt foder. Vi har løbende killinger så kontakt mig gerne og hør nærmere. Man kan følge vores lille hyggelige stueopdræt på Facebook gruppen: Dollerupgaardens British shorthair

9520 Skørping
16. jul.
British shorthair kat

British shorthair kat

9.800 kr.

Det er med sorg at jeg bliver nød til at finde et nyt hjem til Oscar. Jeg bliver nødt til at indse at jeg ikke har tid nok til ham, og han ikke får den opmærksomhed han fortjener. Jeg søger et hjem med kærlige mennesker som har tiden til ham. Han er energisk og elsker at lege, snakkesagelig, og elsker at putte og kæles med. Han er meget nysgerrig og opmærksom og skal derfor også lige se tingene ad. Han er lidt over 1 år, og har alle vaccinationer og er kastreret. Kun seriøse henvendelser tak. Kontakt mig på 42486621 hvis du er interesseret. Hvis rette hjem findes, er prisen til forhandling. ??

2100 København Ø
17. dec. 2022
British shorthair / longhair

British shorthair / longhair

9.000 kr.

Killinger født 22/08/06 og klar til at tage hjemmefra den 22/10/29. 1. SE*Royal Argentum Skywalker, bsh ns25 ? 2. SE*Royal Argentum Sapphire Claw, blh ay25 Flere billeder og videoer kan ses på Instagram (british_pixie) Ved levering er killinger: - vaccineret 2 gange, - ormekur to gange, - chippet - socialt trænet, - 3 års skjulte fejl forsikret hos Agria, - dyrlæge undersøgt senest 5 dage før levering, - rengør rummet, - opdrættet på kvalitetsfoder. Som køber får du en killingepakke med mad til de første dage, legetøj, godbidder, tæppe mm. Ved flytning medfølger følgende: - Stamtavle i Sverak, - inspektionspapir, - vaccinationsbog, - købsaftale. Begge forældre er trygge og behagelige katte. Forældrene har stamtavler i Sverak. Killingerne sælges med stamtavle i Sverak og kun til samvær til ansvarlige og kærlige familier. Britiske killinger er omgængelige indekatte, der kan lide at spinde i dine arme. Kommer også rigtig godt ud af det med andre dyr. Det er vigtigt at killinger går til den rigtige familie og hvis du er interesseret, så skriv og fortæl lidt om dig selv. Betalingen er 2.500 :- som trækkes fra det samlede beløb og refunderes ikke ved afbud. Undskyld mig hvis oversættelsen ikke er helt korrekt, men jeg håber du forstår det meste af det, vi kan snakke på video eller andre muligheder. Mob: +46702887988 email: hintzmargarytagmail.com.

22762 Lund
26. nov. 2022