Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

British Shorthair

6
Smukke British Shorthair killinger
  • Smukke British Shorthair killinger - 2
  • Smukke British Shorthair killinger - 3

Smukke British Shorthair killinger

8.000 kr.

Smukke britebamser i farven golden, lilac, tabby og tortie fra AarsCats; opdrættet af professionel opdrætter. Alle racetypiske, med karakteristiske sprøde, vamset og tætte bamsepels og de smukkeste øjne. AarsCats killinger opdrættes på det bedste af det bedste, vores avlskatte har hver og én opnået Champion titlen og er tilmed kåret som Danmarks mest racetypiske og smukkeste British Shorthair i 2022. Derudover testes vores avlsdyr årligt for at udelukke sygdomme af enhver art. Bamsekillinger født d. 25. marts, nu 8 uger og først klar til at flytte til deres nye hjem når de er 14 uger (d. 1. juli). Reserverede killinger kan naturligvis besøges, hvorved der er mulighed for at følge den skønne lille bamse og killingen derved kan lære sin kommende nye ejer at kende. Killinger er helt renlige, bruger kattebakke, spiser tør- og vådfoder, men stadig foretrækker de nu Mor’s mælkebar. Killinger er færdigvaccineret, ID-mærket, registreret og neutraliseret inden de forlader reden. Ved afrejse har killingen en Royal Canin killingebox med mad til 1. uge, legetøj, snacks, tæppe til transportkasse og killingens sundhedsbog, med oplysning om vaccinationer, ID-chip registrering samt sundhedsmæssige perfekte tilstand. Killinger er fri for lus, lopper og andet utøj og ormekurbehandlet inden overdragelse. Forældredyr stambogsførte, testet fri for HCM + øvrige arvelige sygdomme, killinger sælges med garanti for deres sundhed. Dette for at købere kan være trygge og sikker på at få fornøjelse af deres dejlige britebamse i adskillige år, uden risiko for dyrlægebesøg i utide. Ved reservation betales depositum på kr. 3.000,- det resterende beløb når killingen overdrages. Der medfølger købskontrakt med killingens data og færdrende ophav. Ring på tlf. 2992 3216 ved interesse for de kælne og velsocialiserede bamser, så finder vi et tidspunkt, hvor de og deres Mor + Far kan ses og opleves. Besigtigelse af killinger kan finde sted i enten Aars (Nordjylland) eller Gilleleje (Nordsjælland).

3250 Gilleleje
i går
  • Smukke British Shorthair killinger - 2
  • Smukke British Shorthair killinger - 3
  • Smukke British Shorthair killinger - 4
  • Smukke British Shorthair killinger - 5
British shorthair

British shorthair

7.900 kr.

Killinger pris er 7900kr + neutralisering pris ca 1450 kr Killinger bliver steriliseret, cipmærket, 3x ormekur, 1x vaccination og sundhedstjekket og stamtavler Det kommer med en pakke fra royal canin og en tæppe som duft af hjem.

9430 Vadum
13. maj.
British shorthair

British shorthair

2.700 kr.

NY PRIS!!! Fordi Anne har brug for et nyt og godt hjem. Anne søger nyt, godt og blivende hjem. Hun sælges fordi min arbejdssituation er ændret så jeg ikke længere har tiden til hende. Hun er indekat, har kun været ude i snor. Har haft hende siden hun var et år gammel. Hun er meget kærlig og nyder at hygge ved siden af sin ejer. Er sund og rask og har aldrig været syg. Anne er registreret ved Dansk katteregister. Med Anne følger alt hendes udstyr som transportkasse, lukket kattebakke, div børster, kamme og seler og 2 kradsetræer, foder, madskåle og kattegrus. Et hjem uden helt små børn vil være ideelt.

9500 Hobro
8. maj.
British shorthair kat

British shorthair kat

9.800 kr.

Det er med sorg at jeg bliver nød til at finde et nyt hjem til Oscar. Jeg bliver nødt til at indse at jeg ikke har tid nok til ham, og han ikke får den opmærksomhed han fortjener. Jeg søger et hjem med kærlige mennesker som har tiden til ham. Han er energisk og elsker at lege, snakkesagelig, og elsker at putte og kæles med. Han er meget nysgerrig og opmærksom og skal derfor også lige se tingene ad. Han er lidt over 1 år, og har alle vaccinationer og er kastreret. Kun seriøse henvendelser tak. Kontakt mig på 42486621 hvis du er interesseret. Hvis rette hjem findes, er prisen til forhandling. ??

2100 København Ø
17. dec. 2022
British shorthair killinger med stamtavle

British shorthair killinger med stamtavl...

7.500 kr.

2 creme farvede han killinger med stamtavle. Ved afrejse ved 12 uger er de kastreret, vaccineret 1. gang, chipmærket, registreret i Det Danske Katteregister, sundhedsundersøgt og har fået ormekur. Der medfølger en killingepakke med et tæppe og lidt foder. Man kan følge vores lille hyggelige stueopdræt på Facebook gruppen: Dollerupgaardens British shorthair

9520 Skørping
26. nov. 2022
British shorthair / longhair

British shorthair / longhair

9.000 kr.

Killinger født 22/08/06 og klar til at tage hjemmefra den 22/10/29. 1. SE*Royal Argentum Skywalker, bsh ns25 ? 2. SE*Royal Argentum Sapphire Claw, blh ay25 Flere billeder og videoer kan ses på Instagram (british_pixie) Ved levering er killinger: - vaccineret 2 gange, - ormekur to gange, - chippet - socialt trænet, - 3 års skjulte fejl forsikret hos Agria, - dyrlæge undersøgt senest 5 dage før levering, - rengør rummet, - opdrættet på kvalitetsfoder. Som køber får du en killingepakke med mad til de første dage, legetøj, godbidder, tæppe mm. Ved flytning medfølger følgende: - Stamtavle i Sverak, - inspektionspapir, - vaccinationsbog, - købsaftale. Begge forældre er trygge og behagelige katte. Forældrene har stamtavler i Sverak. Killingerne sælges med stamtavle i Sverak og kun til samvær til ansvarlige og kærlige familier. Britiske killinger er omgængelige indekatte, der kan lide at spinde i dine arme. Kommer også rigtig godt ud af det med andre dyr. Det er vigtigt at killinger går til den rigtige familie og hvis du er interesseret, så skriv og fortæl lidt om dig selv. Betalingen er 2.500 :- som trækkes fra det samlede beløb og refunderes ikke ved afbud. Undskyld mig hvis oversættelsen ikke er helt korrekt, men jeg håber du forstår det meste af det, vi kan snakke på video eller andre muligheder. Mob: +46702887988 email: hintzmargarytagmail.com.

22762 Lund
26. nov. 2022