British Shorthair

6
British shorthair
 • British shorthair - 2
 • British shorthair - 3

British shorthair

7.150 kr.

British shorthair silver shaded killinger sælges. Der er to hunner og en han. Jeg har begge forældre som kan ses på de sidste to billeder. Der medfølger: stamtavle, sundhedsbog, chip, to vaccinationer. Killingerne bliver kastreret/neutraliseret før flytning. Salgsklar den sidste uge i april.

8471 Sabro
25. mar.
 • British shorthair - 2
 • British shorthair - 3
 • British shorthair - 4
 • British shorthair - 5
British shorthair, hunkat, 2 år

British shorthair, hunkat, 2 år

4.000 kr.

British shorthair hunkat har brug for at finde et nyt hjem hurtigst muligt. Vi havde købt hende for nogle dage siden, dog havde det desværre vist sig at et familiemedlem har katte allergi, og Lucy er derfor nødt til et forevigt hjem. Lucy er fyldte to år for to dage siden d. 16 marts. Hun er både chippet, steriliseret og vaccineret. Derudover har hun et sundhedskort og pas. Lucy er en sød og godt opdraget kat. Hun elsker at blive nusset, at sove og hun elsker at lege gemmeleg. Når man kaster en blyant kan hun lide at løbe efter den ligesom en hund. Med hende følger elektrisk madskål, som virker af sig selv og hælder maden når det er tid til at spise. Der medfølger også en elektrisk drikkefontæne, kattebakke, transportkasse, kradsetræ, kattefoder, negleklipper og pelsbørste. Man er velkommen til at komme for at se hende.

8381 Tilst
17. mar.
Til parring

Til parring

2.500 kr.

Til parringHej, jeg hedder Fabio. Med stamtavle. Jeg er 10 måneder og bor i Sønderborg. Tilbyder parring. Mit farve er surt Golden tipped. Jeg er en rigtig britisk kort håret, og klar til damebesøg, så jeg er perfekt til parring??. Jeg er en sund, rolig og ren fyr, der elsker at lege. Jeg er blevet vaccineret og ormekur. Øremider og lopper, han har fået et dyrlægetjek, masser af erfaring og klarer sig normalt godt. Hvis hunnen løber tør. Genforening tilbydes gratis. Inden for 3 måneder er alle killinger velkomne, så længe de er sunde og i god fysisk form. Jeg har også fået alle vacciner som jeg skal have. Jeg har fået HCM/RCM, og medlem af FDKAT. jeg er helt sund. Jeg er naturligt uden problemer og uden genetiske sygdomme. Min far og min farfar er master og har fået kopper flere gange. Jeg også medlem af JYRAK. Skriv gerne på 50700411 Hvis du har flere spørgsmål :) Prisen er 3000 DKK Bemærk: Katten har lov til at yngle, mens den er registreret og har en stamtavle, der tillader den at formere sig

6400 Sønderborg
16. mar.
British shorthair kat

British shorthair kat

9.800 kr.

Det er med sorg at jeg bliver nød til at finde et nyt hjem til Oscar. Jeg bliver nødt til at indse at jeg ikke har tid nok til ham, og han ikke får den opmærksomhed han fortjener. Jeg søger et hjem med kærlige mennesker som har tiden til ham. Han er energisk og elsker at lege, snakkesagelig, og elsker at putte og kæles med. Han er meget nysgerrig og opmærksom og skal derfor også lige se tingene ad. Han er lidt over 1 år, og har alle vaccinationer og er kastreret. Kun seriøse henvendelser tak. Kontakt mig på 42486621 hvis du er interesseret. Hvis rette hjem findes, er prisen til forhandling. ??

2100 København Ø
17. dec. 2022
British shorthair killinger med stamtavle

British shorthair killinger med stamtavl...

7.500 kr.

2 creme farvede han killinger med stamtavle. Ved afrejse ved 12 uger er de kastreret, vaccineret 1. gang, chipmærket, registreret i Det Danske Katteregister, sundhedsundersøgt og har fået ormekur. Der medfølger en killingepakke med et tæppe og lidt foder. Man kan følge vores lille hyggelige stueopdræt på Facebook gruppen: Dollerupgaardens British shorthair

9520 Skørping
26. nov. 2022
British shorthair / longhair

British shorthair / longhair

9.000 kr.

Killinger født 22/08/06 og klar til at tage hjemmefra den 22/10/29. 1. SE*Royal Argentum Skywalker, bsh ns25 ? 2. SE*Royal Argentum Sapphire Claw, blh ay25 Flere billeder og videoer kan ses på Instagram (british_pixie) Ved levering er killinger: - vaccineret 2 gange, - ormekur to gange, - chippet - socialt trænet, - 3 års skjulte fejl forsikret hos Agria, - dyrlæge undersøgt senest 5 dage før levering, - rengør rummet, - opdrættet på kvalitetsfoder. Som køber får du en killingepakke med mad til de første dage, legetøj, godbidder, tæppe mm. Ved flytning medfølger følgende: - Stamtavle i Sverak, - inspektionspapir, - vaccinationsbog, - købsaftale. Begge forældre er trygge og behagelige katte. Forældrene har stamtavler i Sverak. Killingerne sælges med stamtavle i Sverak og kun til samvær til ansvarlige og kærlige familier. Britiske killinger er omgængelige indekatte, der kan lide at spinde i dine arme. Kommer også rigtig godt ud af det med andre dyr. Det er vigtigt at killinger går til den rigtige familie og hvis du er interesseret, så skriv og fortæl lidt om dig selv. Betalingen er 2.500 :- som trækkes fra det samlede beløb og refunderes ikke ved afbud. Undskyld mig hvis oversættelsen ikke er helt korrekt, men jeg håber du forstår det meste af det, vi kan snakke på video eller andre muligheder. Mob: +46702887988 email: hintzmargarytagmail.com.

22762 Lund
26. nov. 2022