Blandingskat

8
simba søger nyt hjem

simba søger nyt hjem

Gives væk

simba vil egen sig best som udendørs kat og han er 30 uger og er meget kærlig men jeg vil ikke miste ham her i sønderborg for der er ingen hensyn til uden dørs katte.

6400 Sønderborg
søn.
Kattekillinger

Kattekillinger

300 kr.

Fire skønne kattekillinger leder efter et nyt hjem her til sommer. De kommer i hænder hver dag, og er altid glade for selskab. De kommer løbende, når man kalder, og leger gerne ved, på og med os. Vi har introduceret dem for vores hund, hvilket de har taget rigtig godt. I det hele taget er de meget nysgerrige og eventyrlystne, oplagte til en børnefamilie eller bare nogen, som vil give dem en masse kærlighed. Vi vurderer, at der er tre hanner og én hun, men det kan være svært at sige noget med sikkerhed i deres alder. De er fra april, så der er først mulighed for at hente dem med hjem i slutningen af juni/start juli, men I er velkommen til at besøge dem og se, om det er et godt match. De får selvfølgelig ormekur, inden de forlader hjemmet. Skriv endelig, hvis det har en interesse!

9430 Vadum
3. jun.
Katte til salg

Katte til salg

150 kr.

Det er med blødende hjerte at jeg sælger mine katte, grundet flytning. de er begge virkelig kælen, og elsker at putte. Men elsker også at løbe rundt og lege. De har altid været indendørs katte, så ser helst gerne at de forbliver indendørs katte. De er begge 2 år, og søger nyt og kærligt hjem.

5560 Aarup
16. maj.
Kælekat

Kælekat

50 kr.

Dejlig, sød, rar, venlig, kælen sort Miss søger nyt hjem. Passer den gerne i ferier.

5900 Rudkøbing
8. jan.
The Lone Ranger

The Lone Ranger

Sælges

Da min mor desværre er gået bort sidste måned, leder vi efter nyt hjem til hendes hankat. Han er omkring 6 år gammel, vaccineret, øretatoveret og chippet samt steriliseret. Han er killing af min mors hunkat og var dengang eneste killing i kuldet. Derfor har han en lidt spøjs personlighed. Han er dog ganske charmerende alligevel. Specielt hvis han er sulten. Han er ikke den egnet som den typiske familiekat, selvom han gerne vil kæle engang imellem. Så familie med mindre børn er ikke en mulighed. Han er primært udekat og vil elske at være på en gård, hvor han kan passe sig selv meget af tiden, men hvor man gerne lige vil nusse ham de 5-10 min han gider det engang imellem. Han skal ikke bo i lejlighed eller andre steder hvor han ikke kan komme ud. Et landbrugssted er at foretrække. Håber der er nogen der vil give denne store, tossede bamse et dejligt hjem.

5762 Vester Skerninge
22. dec. 2022
Kærlig missekat

Kærlig missekat

50 kr.

Vores skønne Olivia søger nyt hjem. Hun er kærlig og kælen og vant til andre katte og børn. Hun finder sig i alt. Sælges udelukkede fordi vi flytter fra hus med have til stor lejlighed og Olivia kan altså godt lide at være ude.

5800 Nyborg
19. dec. 2022
Hun og han ungkat søskende søger hjem(Haster)

Hun og han ungkat søskende søger hjem(Ha...

1 kr.

Sælges pågrund af for mange katte (Ham med den lille plet på panden) Bitte Splejs er en meget venlig kat han kan virke lidt nevøs i starten men ligeså snart han lære dig at kende bliver han den mest søde og venlig kat man kan få Han er god til at fange mus og muldvarper Han kan bruge katebarke Han for ormekur nu her så han er enlig klar til at få nyt hjem (Katten med den hvide plet på brystet) Her er en rigtig sød ungkat som søger nyt hjem Hun er ude kat her hos os men elsker at være indenfor Du vil 100% få en legesyg børnevenlig kat som elsker at ligge i sofaen Hun kan bruge Kattebarke Hun har lige fået ormekur Skriv for mere info

7330 Brande
30. nov. 2022
Mainecoon / huskat søger nyt hjem

Mainecoon / huskat søger nyt hjem

300 kr.

Må desværre af med knæk da han ikke fungere med den anden jeg har Har selv avlet ham han er kastereret Han er passet med ormekur og loppekur Han er god til at fange mus Han er ikke specielt kælen kun når han vil og helst en halv meter fra en fungere bedst et sted hvor han kan være alene skal være ude og indekat da det er det han er vant til her kun til hjem på landet da det er det han er vant til ikke ved stor vej

9740 Jerslev J
24. nov. 2022