Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Blandingskat

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Katte / Blandingskat"

Opret favoritsøgning

Salg af blandingskatte på GulogGratis.dk: Sæt din blandingskat til salg online


Blandingskatte kan købes på GulogGratis.dk, hvor der også er billigt tilbehør til katte til salg

Kunne du godt tænke dig en blandingskat? Så klik dig ind på GulogGratis.dk, hvor søde og charmerende blandingskatte sælges overalt i landet. Blandt annoncerne med katte til salg finder du såvel killinger som voksne katte og udvalget tæller både huskatte og raceblandinger. Hvis du i stedet leder efter en bestemt racekat, skal du i stedet klikke dig ind på annoncerne med Bengal, Maine Coon, Norsk Skovkat, Ragdoll og Siameser. Du kan også lade dig friste af annoncerne med kattetilbehør på tilbud; her kan du købe kattefoder til en billig pris samt billige kradsetræer og klatretårne. Har du plads til endnu et kæledyr? Så adopter en gratis kanin, en hamster som gives bort, en chinchilla som gives væk eller et marsvin som bortgives på GulogGratis.dk.

Læs mere
Blandingskatte er til salg på GulogGratis.dk: Giv en blandingskat en kærligt hjem i dag

Køb en blandingskat på GulogGratis.dk, hvor der sælges søde huskatte og kattekillinger. Da blandingskatte ofte ikke har stamtavler, defineres de tit som huskatte, selvom de kan være en blanding af to racekatte. Uanset om katten er en blanding af 2 racer eller af huskat og racekat, kan en blanding have den fordel, at nedarvede eller genetiske sygdomme og lidelser undgås. Nogle katteracer er avlet for at fremme et bestemt sind og temperament hos kattene; når det gælder en blandingskat, kan der derfor være større usikkerhed med hensyn til kattens personlighed.

Ønsker du at købe en blandingskat? Søde huskatte sælges på GulogGratis.dk

Uanset om du vælger en blandingskat eller en racekat, er det vigtigt at kattesikre dit hjem for at undgå at katten kommer til skade. Hæft løse ledninger fast eller gem dem i kabelskjulere. Hold lågen til vaskemaskinen og tørretumbleren lukket og se altid efter i tromlen, inden du sætter maskinen i gang. Sæt sikkerhedshasper eller sikkerhedsnet på vinduer og altaner, så katten ikke kan falde eller springe ud. Og efterlad aldrig snore, sytråd, garn eller elastikker frit fremme.
Læs mindre