Bengal

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  Bengal/Maincoon mix
  Bengal/Maincoon mix

  15 billeder

  I dag 2.700,-
  Racekat, flere killinger
  Racekat, flere killinger

  4 billeder

  d. 08.10 8.500,-

  Ønsker du dig en Bengal killing? På GulogGratis.dk kan du købe de flotteste racekatte!


  Salg af Bengal katte på GulogGratis.dk: Køb en smuk racekat online

  Find en flot Bengal kat på GulogGratis.dk, hvor den smukke racekat sælges. Blandt annoncerne med bengalere finder du både hun- og hankatte samt killinger og voksne katte. Der er naturligvis også andre racekatte som Abyssinier, Burmeser, Hellig Birma, Norsk Skovkat, Perser og Siameser til salg på GulogGratis.dk, hvor du også finder annoncer med huskatte og kattekillinger til salg. Se også annoncerne med de søde kaniner som gives bort, hamstere som gives væk og marsvin som bortgives og adopter et gratis kæledyr i dag. Husk at købe det nødvendige tilbehør til billige priser, inden din nye killing flytter ind – find kattefoder til en billig pris, et kradsetræ på tilbud eller et billigt klatretårn online på GulogGratis.dk.

  Læs mere
  Smukke bengaler katte kan købes på GulogGratis.dk: Køb din Bengal kat på nettet

  En smuk Bengal kat kan blive din på GulogGratis.dk, hvor de flotte racekatte er til salg. Bengalkatten nedstammer fra krydsninger mellem den lille asiatiske leopardkat og tamkatten. Racen, som opstod i USA i 1980’erne, har en eksotisk mønstret pels, hvor bundfarven varierer fra gyldent rustfarvet, brun og orange til sand- og elfenbensfarvet med to forskellige mønstre; pletter eller marbled.

  Vælg en smuk racekat som dit næste kæledyr: Find en flot Bengaler til salg på GulogGratis.dk

  Overvejer du en Bengal kat som familiens næste kæledyr? Så tag et kig på annoncerne med Bengal killinger til salg på GulogGratis.dk. Bengaleren er en intelligent og aktiv kat, som elsker leg og samspil. Racen trives med såvel børn som voksne og kan også enes med andre husdyr. Hvis du og din familie ønsker jer en livlig kat, som dagligt har brug for at blive stimuleret gennem leg, er Bengalerkatten derfor et godt valg for jer!
  Læs mindre