Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Kælen og kærlig kattekilling
100 kr.

Kælen og kærlig kattekilling

Kun 1 killing tilbage. Den flotte røde på den flade sten. De 5 killingerne er meget kælne og kontaktsøgende, hvilket vi også ser hos deres mor og hendes søskende (som vores venner har). Killingerne er...
Kun 1 killing tilbage. Den flotte røde på den flade sten. De 5 killingerne er meget kælne og kontaktsøgende, hvilket vi også ser hos deres mor og hendes søskende (som vores venner har). Killingerne er vokset op sammen med vores 3 labradorer, de har delt udeområde sammen med dem. Når vi går tur på vores grund, har missemor altid gået med som 4. "hund", nu går både mor og killinger med på tur, også gennem skoven. Vi nyder, at se killingerne vokse op og udvikle deres motorik og mod, se hvordan de leger og tumler med hinanden og med hundene. Men vi skal ikke beholde dem alle, derfor har vi sat dem til salg. Så tænker du på på at skulle have en kat, så er disse killinger gode, kærlige og kontaktsøgende, og de vil elske dig. De må flytte hjemme fra fredag den 15. Juli 2022.
6920 Videbæk
Jeanette V.
0 annoncer •
Se butik (0)