Hereford ungtyr sælges

Hereford ungtyr sælges

15.000 kr.

Hereford tyr sælges Tyren er født 14.02.2023 Han er en moderat af størrelse, harmonisk, god bevægelse, stærke klove og godt temperament. Han er født på marken, men da hans mor ikke ville kendes ved ham, har en malkeko opfostret ham. Han vejede 41 kg ved fødsel, 256 kg ved fravænning og 457 kg ved 365 dage. Han har efter fravænning gået på kløvergræs, og vist god tilvækst ekstensivt. Hele vinteren har han gået ude, hvor han har fået kraftfoder tildelt morgen og aften, samt god wrap ad libitum. Faren til tyren er en import tyr, som laver middel størrelse kalve 40 kg i gns. Faren kan besigtiges. * Tyren kan ikke stambogsføres, da moren er slagtet og vi ingen prøve har af hende. * Anbefales til krydsning, enten kødkvæg eller som opsamler til malkekvæg. * Vi kan være behjælpelige med transport. Besøgende altid velkommen

Odense S·31. mar.

Charolais tyre til salg

Charolais tyre til salg

20.000 kr.

Sorgenfri Ulrich Nanna Fødselsdato: 09-10-2023 Far: Knockmoyle 10 Loki Mor: Pinay Sorgenfri Ulrich Nanna er efter den Irske Charolais insemineringstyr Knockmoyle 10 Loki på far siden som har top genatik i stamtavlen: - PIRATE har en fremragende slagtekropform, vækst og super kød produktion - MEILLARD RS er en legende af Charolais racen og har avlet en række af top tyre som Pirate, PTI Prince og Organdi. - INVINCIBLE er en Fremragende tyr, opdrættede ægte kvalitet. Den ene søn Meillard RS avlede mestre i både Frankrig og Irland.) - DOONALLY NEW er en Fremragende avlstyr, dominerende som ingen anden. Anerkendt over hele Irland for sine oksekødsegenskaber) Sorgenfri Ulrich Nanna er efter Bakkegårdens Nanna på mor siden som ligeledes har top genatik i stamtavlen: - PINAY avler fremragende kalv med super slagtekvalitet, vækst, let fødte kalve samt Mælkeproduktion af højeste kvalitet. - BOURGOGNE avler super gode dyrskue dyr. Fremragende produktionsdyr.

Kibæk·28. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Køer

Lup med søgeord i
Skotsk Højlandskvæg

Skotsk Højlandskvæg

12.345 kr.

Gode avlsdyr i racen Skotsk Højland sælges. Jeg har både kvier, unge avlstyre, samt erfarne kælvekøer til salg. Fælles for alle er, at de er rolige og tillidsfulde dyr, som kommer når der kaldes/fløjtes. De kan strigles fritstående ude på marken og de elsker det. Perfekte dyr til nybegyndere, hvor der medfølger råd og vejledning med i købet. Også efter købet, hvis spørgsmål skulle opstå. Forskellige prisklasser, alt efter alder og det enkelte dyr. Ring eller endnu bedre, kom ud og se dyrene og få en snak om racen er noget for dig.

Sindal·9. jan. 2023·