Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Kalvehytte til 5-6 kalve.

Kr. 12.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra arkie (3)


Køer

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Husdyr / Køer"

Opret favoritsøgning

Flishugger PC 942-PIC
Flishugger PC 942-PIC, Flishugge...
75.000,-
Opdateret d. 30.03 kl. 02:03
Kalve hytte
Kalve hytte, Ny kalvehytte i Go ...
1.995,-
Opdateret d. 30.03 kl. 01:03
Køle tank 100l
Køle tank 100l, Ny 100l køletank...
22.500,-
Opdateret d. 30.03 kl. 01:03

Hereford køer sælges på GulogGratis.dk: Køb en ko, tyr, kalv eller kvie online


Der er køer til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe staldinventar til en billig pris

På GulogGratis.dk kan du købe sunde, flotte køer til dit husdyrhold. Her kan du gøre en god handel på en ko, tyr, kvie eller kalv og finde en flot avlstyr eller ammekøer til din besætning. Her er også salg af andre husdyr som geder, får og grise. Staldinventar og foder sælges til billige priser online, så på GulogGratis.dk kan du også få billigt hø, halm og roer eller købe en kreaturvægt og en malkemaskine på tilbud. Er der også plads til mindre dyr i din stald? Så adopter et gratis kæledyr på GulogGratis.dk, hvor voksne kaniner gives bort, kaninunger gives væk og marsvin bortgives.

Læs mere
Salg af husdyr på GulogGratis.dk: Flotte, sunde køer kan købes online

Hvis du gerne vil holde køer som husdyr, skal du tage et kig på GulogGratis.dk, hvor der er flere forskellige racer til salg. For at give køerne den korrekte fodring, pasning og pleje, skal du følge Dyreværnslovens bestemmelser, som blandt andet foreskriver at udegående husdyr skal have den fornødne bevægelsesfrihed, sikres mod vejr og vind samt have adgang til rent vand og tilstrækkeligt foder.

På udkig efter en fin kalv eller flot avlstyr? Se udvalget af køer til salg på GulogGratis.dk

Når du skal etablere en kostald til dine køer, skal du sørge for at der ikke er skarpe kanter, søm, træsplinter eller lignende, som kan skade dyrene. Køerne må heller ikke kunne få hoved eller ben i klemme i huller i gulvet eller vægge. Ordentlig hygiejne og løbende vedligeholdelse samt god plads til den enkelte ko, god ventilation, et godt lys og rigeligt med halm er med til at sikre et godt miljø i stalden.
Læs mindre