Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Grise

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Husdyr / Grise"

Opret favoritsøgning

Der er grise til salg på GulogGratis.dk: Køb smågrise og hængebugsvin online


Du kan købe søer, orner, fedesvin og pattegrise på GulogGratis.dk

Grise kan købes online på GulogGratis.dk, hvor der både er søer, orner, smågrise og fedesvin til salg. Her er også andre husdyr til salg, så tag et kig på annoncerne med køer, geder, får, lam og væddere. Hvis det er billigt tilbehør til dit husdyrhold, du er på udkig efter, kan du på GulogGratis.dk få fat på en grisehytte til en billig pris, billige skillerum eller en foderautomat på tilbud. Hvad med et gratis kæledyr? Kig forbi annoncerne med dyr som bortgives og adopter en kanin som gives væk eller en hamster som gives bort.

Læs mere
Mangler du en so eller orne til dit husdyrhold? Grise sælges på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe grise og tilbehør til hold af svin. Men før du investerer i husdyr, grisehytter, skillerum og foderautomater, bør du orientere dig om loven om indendørs hold af smågrise, avls- og slagtesvin. Reglerne udstikker krav til gulvet i grisestalden, minimumsareal, overbrusningsanlæg samt beskæftigelses- og rodemateriale.

Salg af grise på GulogGratis.dk: Køb minigrise, søer og orner online

Når du etablerer et husdyrhold med grise købt på GulogGratis.dk, skal du sikre dig, at du overholder loven om udendørs hold af svin. Reglerne for svin, der holdes udendørs, opstiller krav til grisenes hytter, udeareal og aktivitetsareal, adgang til skygge og sølehul, fri adgang til rent drikkevand samt adgang til halm, der både giver mæthed og fungerer som rodemateriale for grisene.
Læs mindre